Libnet.ro
UNICEF

15:00

Soros: Probabilitatea ca Grecia sa iasa din zona euro este de 50%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Soros: Probabilitatea ca Grecia sa iasa din zona euro este de 50%

Probabilitatea ca Grecia sa paraseasca zona euro este de 50% in prezent, in conditiile in care problema economiei elene a fost gestionata prost de la inceput, de toate partile, este de parere miliardarul american George Soros. continuă pe Ziarul Bursa

Grecia va prezenta, cel tarziu luni, un pachet de reforme partenerilor din zona euro

Guvernul elen a anuntat ca Grecia va prezenta pana luni un pachet de reforme partenerilor din zona euro. Astfel, exista speranta ca va fi deblocat ajutorul financiar necesar evitarii intrarii in incapacitate de.

UPDATE Soros spune ca sansele Greciei de a ramane in zona euro sunt de 50%. Problema e alta: CUM parasesti o uniune monetara? Scurta incursiune prin uniunile monetare anterioare. Vezi ce spun Daianu, Craciun, Libocor, Citu

Sansele ca Grecia sa paraseasca zona euro sunt de 50% in prezent, in conditiile in care problema economiei elene a fost gestionata prost de la inceput de toate partile, considera miliardarul american George Soros, care avertizeaza ca economia elena ar putea sa se scufunde. Nu este pentru prima oara cand se vorbeste de iesirea Greciei din zona euro, dar intrucat Tratatul de functionare al Uniunii Economice si Monetare nu prevede mecanisme de iesire, e normal sa ne intrebam CUM poate o tara- Grecia sau oricare alta- sa iasa din Euroland. HotNews a stat de vorba pe aceasta tema cu profesorul Daniel Daianu si cu economistii Radu Craciun BCR), Florian Libocor BRD-GSG) si economistul independent Florin Citu. Vezi in text si o scurta trecere in revista ale uniunilor monetare anterioare.

Exista o probabilitate de 50% ca Grecia sa paraseasca zona euro

Sansele ca Grecia sa paraseasca zona euro sunt, in prezent, de 50%, in contextul in care problema economiei elene a fost din start gestionata prost de toate partile, este de parere miliardarul american George Soros, care avertizeaza, intr-un interviu pentru Bloomberg, ca economia greceasca ar putea sa se scufunde.

Soros: Exista o probabilitate de 50% ca Grecia sa paraseasca zona euro

Sansele ca Grecia sa paraseasca zona euro sunt de 50% in prezent, in conditiile in care problema economiei elene a fost gestionata prost de la inceput de toate partile, considera miliardarul american George Soros, care avertizeaza ca economia elena ar putea sa se scufunde.

Soros: Exista 50% sanse ca Grecia sa paraseasca zona euro

Sansele ca Grecia sa paraseasca zona euro sunt de 50% in prezent, in conditiile in care problema economiei elene a fost gestionata prost de la inceput de toate partile, considera miliardarul american George Soros, potrivit Mediafax.

George Soros: Exista 50% sanse ca Grecia sa PARASEASCA zona euro

Sansele ca Grecia sa paraseasca zona euro sunt de 50% in prezent, in conditiile in care problema economiei elene a fost gestionata prost de la inceput de toate partile, considera miliardarul american Geor.

Zona Euro: Grecia va prezenta pana luni un pachet de reforme

Grecia va prezenta pana luni un pachet de reforme partenerilor din zona euro, in speranta deblocarii ajutorului financiar necesar evitarii intrarii in incapacitate de plata, a declarat purtatorul de cuvant al guvernului elen, Gabriel Sakellaridis, informeaza Mediafax.

Grecia, singurul personaj ticalos din Zona Euro? Unde se pozitioneaza Germania si BCE

Europa se afla in centrul unei crize politice si economice care ameninta sa puna la incercare zeci de ani de integrare europeana si sa deraieze procesul de recuperare economia a lumii de dupa o recesiune puternica. Pentru a intelege aceasta criza,.

Grecia are termen de cinci zile de la zona euro pentru a prezenta reformele

Grecia mai are cateva zile pentru a demonstra ca respecta angajamentele de reforma: Asta dupa ce zona euro a exclus ca statul elen sa aiba acces rapid la finantare, au declarat trei persoane apropiate situatiei.

Grecia promite sa-si prezinte reformele pana in 30 martie

Grecia va prezenta pana la data de 30 martie lista detaliata cu propunerile de reforma necesare ca sa obtina de la partenerii din zona euro o noua transa de imprumut, potrivit anuntului facut ieri de purtatorul de cuvant al Guvernului de la Atena, Gabriel Sakellaridis.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )