Libnet.ro
UNICEF

12:30

Sosea modernizata cu fonduri europene. Ministrii Mariana Campeanu si Ramona Manescu invitati la inaugurare

Adevărul Adevărul,
Sosea modernizata cu fonduri europene. Ministrii Mariana Campeanu si Ramona Manescu invitati la inaugurare

Un drum judetean modernizat cu fonduri europene va fi inaugurat sambata, intre comuna Teliucu inferior, de la marginea Hunedoarei, si Lunca Cernii, iar la eveniment au fost invitati ministrul Transporturilor, Ramona Manescu si ministrul Muncii, Mariana Campeanu. continuă pe Adevărul

Ministrul Mariana Campeanu il sare din schema pe directorul AM POSDRU, Cristian Ababei, in faza de angajare a proiectelor europene de resurse umane

Directoerul general al Autoritatii de management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane AMPOSDRU), Cristian Ababei, nu va mai avea calitatea de ordonator de credite pentru faza de angajare in toate proiectele europene cofinantate in POSDRU, potrivit unui ordin semnat de ministrul Muncii, Mariana Campeanu.

Mariana Campeanu: Peste 200.000 de pensii vor fi recalculate in urma deciziei Curtii Constitutionale

Peste 200. 000 de pensii vor fi recalculate in urma deciziei Curtii Constitutionale referitoare la pensii din 2011 - ianuarie 2013, a declarat ministrul Muncii, Mariana Campeanu, pentru Mediafax, dupa ce Curtea.

Mariana Campeanu: Alocatiile pentru copii vor creste, cel mai probabil, abia din 2015

Alocatiile de stat pentru copii vor creste, cel mai probabil, abia din anul 2015. Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, spune ca este posibil ca pentru urmatorul an sa se gaseasca mai multi bani, doar pentru.

Disneyland romanesc, cu fonduri europene: roller coster, casa groazei si roata inalta de 63 de metri, in Sectorul 2

Parcul Tei-Plumbuita din Sectorul 2 al Capitalei se va transforma, incepand de anul viitor, intr-o zona de divertisment similara cu celebrul Disneyland. Parcul de distractii va fi amenajat cu fonduri europene si va fi inaugurat in iunie 2015.

Centrul vechi al Zalaului ar putea fi reabilitat prin fonduri europene

Primaria Municipiului Zalau mizeaza pe fondurile europene din perioada 2014 2020 pentru a putea reabilita cladirile de patrimoniu din centrul vechi a orasului, aflate intr-o stare mai avansata de degradare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )