Libnet.ro
UNICEF

00:07

Soseaua din zona Academia Militara s-a umflat si a crapat. Ce rute ocolitoare recomanda politistii

România Liberă România Liberă,
Soseaua din zona Academia Militara s-a umflat si a crapat. Ce rute ocolitoare recomanda politistii

Circulatia in zona Academiei Militare din Bucuresti este blocata, joi dimineata, dupa ce soseaua s-a umflat si a crapat, iar prin gaurile create a inceput sa tasneasca nisip si apa, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

FOTO. Soseaua din zona Academia Militara s-a umflat si a crapat. Ce rute ocolitoare recomanda politistii

Circulatia in zona Academiei Militare din Bucuresti este blocata, joi dimineata, dupa ce soseaua s-a umflat si a crapat, iar prin gaurile create a inceput sa tasneasca nisip si apa, relateaza Mediafax.

Metrorex: Soseaua din zona Academiei Militare s-a umflat din cauza unor elemente necunoscute privind terenul

Reprezentantii Metrorex au explicat ca soseaua din zona Academiei Militare, unde se efectueaza lucrari pentru linia de metrou, s-a umflat din cauza terenului, care contine elemente necunoscute. Datorita unor.

Obligatiunile de stat din zona euro se redreseaza

Randamentele obligatiunilor guvernamentale din zona euro au scazut vineri, insa strategii spun ca investitorii ar putea fi, in continuare, reticenti sa revina pe pietele afectate de fluctuatiile violente ale preturilor, care s-au produs in ultimele saptamani.

Metrorex: O echipa mixta analizeaza situatia din zona Academiei Militare

Circulatia in zona Academiei Militare din Bucuresti a fost blocata, in aceasta dimineata, dupa ce soseaua s-a umflat si a crapat, iar Metrorex precizeaza ca a constituit o echipa mixta impreuna cu reprezentanti specialisti ai constructorului ASTALDI, ce analizeaza situatia creata.

Vulcanul noroios care a blocat circulatia la Academia Militara: ce spune Metrorex

Umflarea soselei in zona Academiei Militare, cu 10-12 centimetri, pe o lungime de sase metri, s-a produs din cauza terenului, care a dus la scaderea presiunii de excavare a echipamentului Sfanta Filofteia, cu care este sapat tunelul de.

Explicatiile Metrorex cu privire la aparitia fisurilor in asfaltul din zona Academiei Militare

Reprezentantii Metrorex au transmis, joi, intr-un comunicat de presa, ca fisurile aparute in aceasta dimineata in zona intersectiei strazii dr. Dumitru Bagdasar cu strada Gheorghe Marinescu au fost create din.

Vesti sumbre din zona economiei euro! Este a doua luna consecutiv cand se intampla asta

Economia zonei euro a incetinit in luna mai pentru a doua luna consecutiv, semn ca redresarea din criza de lunga durata a datoriilor este dificila, potrivit sondajului efectuat de Markit privind intentiile de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )