Libnet.ro
UNICEF

19:15

Sosul pesto, mai nociv pentru copii decat un hamburger!

Antena3 Antena3,
Sosul pesto, mai nociv pentru copii decat un hamburger!

Sosul pesto ar putea fi mai nociv pentru sanatatea copiilor decat unii dintre hamburgerii de pe piata, potrivit unui avertisment al unui grup de actiune privind consumul de sare din Marea Britanie, citat de Th. continuă pe Antena3

webPR: Festivalul International de Teatru pentru Copii revine cu 100, 1.000, 1.000.000 de povesti

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Teatrul Ion Creanga, organizeaza, in perioada 07 - 14 octombrie 2017, cea de-a XIII-a editie a Festivalului International de Teatru pentru Copii. Festivalul se desfasoara sub titlul 100, 1. 000 de povesti si ofera celor mici un program complex de educatie teatrala si culturalizare.

Romanii trebuie sa plateasca de la 1 octombrie mai mult pentru carburanti, energie electrica si gaze naturale

Romanii trebuie sa scoata din buzunar, incepand de la 1 octombrie, mai multi bani pentru carburanti, gaze naturale si energie electrica, in timp ce ratele la banca pentru cei cu credite in lei vor fi mai mari din cauza cresterii indicelui Robor, potrivit datelor centralizate de News. ro.

Tarcea spune ca nu stie daca ar mai vota pentru modificarile propuse de Tudorel Toader. Imi doresc din tot sufletul ca Guvernul sa retrimita proiectul la MJ, declara acum sefa Inaltei Curti

Desi a votat in CSM pentru legile justitiei propuse de Tudorel Toader, judecatoarea Cristina Tarcea, sefa Inaltei Curti spune ca nu stie daca acum ar vota la fel si ii cere premierului sa opreasca actuala forma a reformei din justitie.

Dezbaterea despre lucratorii detasati, premisa unor restrictii mai dure pentru noile state membre?

Din totalul angajatilor din Uniunea Europeana, 0,4% sunt detasati in alte state pe baza Directivei CE 71/96 aflata pe agenda publica in ultima vreme conform analizei privind detasarea lucratorilor, Posting of workers, publicata de Directoratul General pentru Ocuparea Fortei de Munca, Afaceri Sociale si Incluziune al Comisiei Europene).

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )