Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sotia lui Liviu Dragnea a scapat de dosarul penal pentru evaziune fiscala

Hotnews Hotnews,
 Sotia lui Liviu Dragnea a scapat de dosarul penal pentru evaziune fiscala

Dosarul in care sotia vicepremierului Liviu Dragnea, Bombonica Dragnea, este cercetata pentru evaziune fiscala a fost clasat, informeaza Digi 24. Magistratii spun ca nu exista suficiente probe care sa confirme vinovatia acesteia. continuă pe Hotnews

UPDATE Sotia lui Liviu Dragnea a scapat de dosarul penal pentru evaziune fiscala

Dosarul in care sotia vicepremierului Liviu Dragnea, Bombonica Dragnea, este cercetata pentru evaziune fiscala a fost clasat, informeaza Digi 24. Magistratii spun ca nu exista suficiente probe care sa confirme vinovatia acesteia.

Un grup de lucru condus de Liviu Dragnea va stabili graficul investitiilor pentru prevenirea inundatiilor

Vicepremierul Liviu Dragnea va coordona un grup de lucru care va stabili, pana in septembrie, pe baza hartilor de risc, graficul si prioritizarea investitiilor pe care Guvernul le va face pentru prevenirea inundatiilor in zonele in care acestea apar repetat, a anuntat, luni, premierul Victor Ponta.

Parchetul General a decis sa claseze dosarul sotiei lui Liviu Dragnea

Dosarul in care Bombonica Dragnea, sotia vicepremierului Liviu Dragnea, este cercetata pentru evaziune fiscala a fost clasat de Parchetul General, la finele lunii martie.

Fostul administrator RCS and RDS, urmarit penal pentru ca ar fi fabricat probe

Fostul administrator RCS and RDS, Ioan Bendei, este urmarit penal pentru inducerea in eroare a anchetatorilor, acuzat ca ar fi fabricat probe nereale in dosarul in care Antena TV Group si Intact Publishing sunt acuzate de santaj fata de Bendei, iar Antena 3 de complicitate la acelasi presupus santaj, potrivit surselor din presa.

Liviu Dragnea: Basescu, un batranel care in al zecelea an de mandat mai vrea un partid pentru prietena sa

Vicepremierul Liviu Dragnea sustine ca implicarea lui Traian Basescu in campania electorala nu mai mira pe nimeni, el afirmand ca presedintele este un batranel care in al zecelea an de mandat are o fixatie - sa mai creeze un partid pentru prietena dumnealui care se da cu parasuta, relateaza Mediafax.

Liviu Dragnea va coordona un grup de lucru ce va stabili graficul investitiilor pentru prevenirea inundatiilor

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca vicepremierul Liviu Dragnea va coordona un grup de lucru care va stabili, pana in septembrie, pe baza hartilor de risc, graficul si prioritizarea investitiilor pe care.

Ioan Bendei, fostul administrator RCSRDS, este urmarit penal pentru ca ar fi ticluit probe nereale

Fostul administrator RCSRDS, Ioan Bendei, este urmarit penal pentru inducerea in eroare a anchetatorilor. Bendei este cercetat pentru ca ar fi ticluit probe nereale in dosarul presupusului dosar de santaj.

Liviu Dragnea promite modernizarea stadionului din Targu Jiu, o investitie evaluata la 20 de milioane de euro

Stadionul Municipal Tudor Vladimirescu din Targu Jiu, pe care joaca echipa Pandurii, va fi modernizat, vicepremierul Liviu Dragnea anuntand, sambata, la Targu Jiu, in prezenta premierului Ponta si a altor ministri, ca investitia, evaluata la 20 de milioane de euro, va fi facuta de Compania Nationala de Investitii CNI), transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )