Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sotia politistului UCIS de soferul turc cere DESPAGUBIRI. Care este valoarea acestora

România Liberă România Liberă,
Sotia politistului UCIS de soferul turc cere DESPAGUBIRI. Care este valoarea acestora

Sotia politistului Gheorghe Ionescu, care a decedat in 21 august, ii cere daune omului de afaceri turc Abdullah Atas, arestat pentru omor calificat. continuă pe România Liberă

Sotia politistului ucis de afaceristul turc solicita despagubiri de 1 milion de euro: Aceasta s-a constituit parte civila in proces

Sotia politistului decedat, Gheorghe Ionescu, cere despagubiri de 1 milion de euro de la omul de afaceri turc care i-a provocat moartea, informeaza B1 TV. Femeia s-a prezentat in cursul zilei de vineri la Parchet.

Sotia politistului ucis de afaceristul turc cere despagubiri de un milion de euro

Sotia politistului Gheorghe Ionescu, care a decedat in 21 august, ii cere daune de un milion de euro omului de afaceri turc Abdullah Atas, arestat pentru omor calificat in dosarul in care este acuzat ca, baut.

Sotia politistului Gheorghe Ionescu ii cere omului de afaceri turc Abdullah Atas un milion de euro despagubiri

Sotia politistului Gheorghe Ionescu, care a murit pe data de 21 august, dupa ce a fusese lovit cu masina de omul de afaceri turc Abdullah Atas, ii cere acestuia un milion de euro despagubiri. Abdullah Atas a fost arestat preventiv pentru omor calificat dupa ce a consumat alcool si l-a lovit cu masina pe Gheorghe Ionescu, ofiter la Brigada Rutiera, accidentandu-l grav.

Sotia politistului Gheorghe Ionescu ii cere omului de afaceri turc despagubiri de un milion de euro

Sotia politistului Gheorghe Ionescu, care a decedat in 21 august, ii cere daune de un milion de euro omului de afaceri turc Abdullah Atas, arestat pentru omor calificat in dosarul in care este acuzat ca, baut fiind, a intrat cu masina in ofiterul de la Brigada Rutiera.

O vaduva da in judecata CNADNR si cere despagubiri de un milion de euro

O vaduva a dat in judecata Compania Nationala de Drumuri si cere despagubiri de un milion de euro dupa ce sotul acesteia a murit in urma unui accident rutier. Femeia spune ca accidentul s-a produs din vina.

Soferul turc care l-a ucis pe politistul Gheorghe Ionescu de la Rutiera sustine ca nu isi aminteste ce s-a intamplat: Sunt un om daramat, imi pare rau!

Afaceristul turc Abdullah Atas, cel care l-a izbit in plin cu masina pe politistul Gheorghe Ionescu, a declarat, miercuri, in fata judecatorilor ca ii pare rau pentru fapta sa. Sunt un om daramat, imi pare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )