Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sotia premierului spaniol Pedro Sanchez, infectata cu coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Sotia premierului spaniol Pedro Sanchez, infectata cu coronavirus

Begona Gomez, sotia sefului guvernului spaniol, Pedro Sanchez, a fost infectata cu noul coronavirus, au informat sambata serviciile lui Pedro Sanchez, care tocmai anuntase plasarea in izolare aproape totala a tarii pentru a pune capat epidemiei, relateaza AFP si Xinhua. Spania este a doua cea mai afectata tara europeana dupa Italia, cu aproape 6. 400 de cazuri de COVID-19 confirmate. continuă pe Hotnews

Sotia premierului Spaniei, testata pozitiv cu coronavirus

Begona Gomez, sotia premierului spaniol fa, a fost testata pentru coronavirus, iar rezultatul a iesit pozitiv.

CORONAVIRUS |Sotia premierului Spaniei si alti politicieni, diagnosticati cu coronavirus

Sotia premierului Spaniei Pedro Sanchez, Begona Gomez, este contaminata cu noul coronavirus, a anuntat Guvernul de la Madrid intr-un comunicat de presa, informeaza AFP. Begona Gomez si presedintele.

VIDEO Macron nu face testul pentru coronavirus: Nu am niciun fel de simptome

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat, duminica, la iesirea de la sectia de votare, ca nu s-a testat pentru coronavirus, intrucat ca nu are niciun fel de simptome. Donald Trump a fost nevoit in cele din urma sa isi faca testul, Casa Alba anuntand sambata noaptea ca rezultatele sunt negative. Sotia premierului spaniol Pedro Sanchez si cea a premierului canadian, Justin Trudeau, au fost testate pozitiv.

Coronavirus in lume. Numarul cazurilor din Spania a crescut cu 2.000 intr-o zi 100 de decese in 24 de ore

Bilantul cazurilor de coronavirus a crescut cu 2. 000 si 100 de morti in 24 de ore, dupa ce Spania a decretat stare de urgenta sambata, relateaza AFP. Printre cei infectati se afla inclusiv si sotia premierului spaniol Pedro Sanchez.

Sotia premierului canadian, testata pozitiv cu coronavirus

Sophie Gregoire Trudeau, sotia prim-ministrului canadian, Justin Trudeau, a intrat in carantina pe perioada nedeterminata dupa ce a fost depistata pozitiv cu coronavirus Covid-19.

Coronavirus in Spania. Politia recurge la drone pentru a-i avertiza pe locuitori sa ramana in case . Sotia premierului, test pozitiv VIDEO

Politia din capitala Spaniei, Madrid, a trebuit sa recurga sambata la drone echipate cu portavoci pentru a-i convinge pe oamenii care se plimbau pe strazi sa intre in casa si sa se autoizoleze pentru a evita noi imbolnaviri cu coronavirus, scrie presa spaniola.

Sotia premierului Canadei, testata POZITIV cu coronavirus

Sophie Gregoire Trudeau, sotia premierului canadian Justin Trudeau, a fost diagnosticata cu noul coronavirus, transmite publicatia New York Post.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )