Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sotia protestatarului mort, dezvaluiri incredibile despre seara mitingului diasporei

B1 B1,
Sotia protestatarului mort, dezvaluiri incredibile despre seara mitingului diasporei

Paula Gazea, sotia barbatului mort la o saptamana dupa ce a inhalat gaz in timpul violentelor de la miting diasporei, a facut dezvaluiri in premiera despre felul cum s-a simtit protestatarului in urma. continuă pe B1

Sotia protestatarului mort, dezvaluiri exclusive

Sotia barbatului de 68 de ani care a primit ingrijiri dupa protestul violent din 10 august si care a murit duminica seara a facut dezvaluiri in exclusivitate pentru Antena 3. Femeia spune ca sotul ei a.

Venim cu o lumanare in memoria PROTESTATARULUI MORT! Piata Victoriei se va lumina LUNI SEARA in amintirea teleormaneanului GAZAT de jandarmi (FOTO)

Romanii isi dau intalnire, luni seara, in Piata Victoriei, pentru a aprinde o lumanare in memoria protestatarului teleormanean care a murit la o saptamana dupa ce a fost gazat de jandarmi la.

SENZATIONAL! in nordul tarii a aparut UN NOU ARSENIE BOCA: Date incredibile despre Sfantul Satmarului care l-a vindecat chiar si pe Ceausescu!

Unul dintre cei mai celebri vindecatori din judetul Satu Mare, calugarul Mihai Neamtu din Prilog, despre care se spune ca a tamaduit 1 milion de romani, a fost propus pentru beatificare de Biserica.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )