Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sotia unui pompier decedat in urma infectiei cu coronavirus: Doua zile a stat in salonul neincalzit, cerand o patura. Durerea e mare (VIDEO)

B1 B1,
Sotia unui pompier decedat in urma infectiei cu coronavirus: Doua zile a stat in salonul neincalzit, cerand o patura. Durerea e mare (VIDEO)

Sotia unui pompier din Valcea, internat cu COVID-19 la Spitalul de Boli Infectioase din Ramnicu Valcea, face acuzatii grave la adresa unitatii medicale, dupa ce sotul sau ar fi decedat intr-un salon. continuă pe B1

Sotia unui pacient mort cu COVID: A stat doua zile in salonul neincalzit, cerand patura de acasa. Dadea telefon dupa telefon la asistente pentru ca avea crize sau i se termina butelia de oxigen

Sotia unui pompier infectat cu COVID-19 si care a murit la Sectia Infectioase Ramnicu-Valcea sesizeaza Colegiului Medicilor o serie de nereguli, ea sustinand ca sotul sau, care a plecat in spital pe picioare, a stat doua zile intr-un salon neincalzit, cerand o patura de acasa pentru ca ii era frig. Femeia mai spune ca sotul sau dadea telefon dupa telefon la asistente pentru ca avea crize sau i se termina butelia de oxigen.

Sotia unui paramedic ucis de COVID acuza: Sotul meu a murit din cauza neglijentei personalului medical

Sotia unui paramedic de la SMURD-ul din Valcea a inaintat o plangere catre Colegiul Medicilor, dupa ce barbatul a pierit rapus deCOVID-19. Femeia acuza un posibil malpraxis in privinta sotului ei.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3125 seconds )