Libnet.ro
UNICEF

13:30

Sotiile perfecte ale zodiacului. Ce zodii sunt cele mai bune femei de succes si mame devotate

Antena3 Antena3,
Sotiile perfecte ale zodiacului. Ce zodii sunt cele mai bune femei de succes si mame devotate

Exista multe lucruri pe care le poti invata doar pe baza semnului sub care te-ai nascut. Iata care sunt cele trei zodii perfecte pentru rolul de sotie. Potrivit eva. ro, daca va ganditi. continuă pe Antena3

Avril Lavigne si Bruno Mars sunt cele mai periculoase celebritati de pe internet

Potrivit firmei de securitate web McAfee, Avril Lavigne si Bruno Mars sunt celebritatile ale caror nume te pot expune la un risc mai mare de atac cibernetic in cazul in care le cauti pe internet, potrivitIFL Science.

Care sunt cele mai valoroase marci din lume. Cat valoreaza Apple, Google, Microsoft sau Coca-Cola

Interbrand, una dintre cele mai imprtante firme de consultanta in ceea ce priveste brand-urile, din lume, a realizat topul sau anual al celor mai valoroase marci de pe piata mondiala. Sapte companii din primele zece se ocupa cu tehnologia.

Care sunt cele mai profitabile marci din lume. Cat valoreaza Apple, Google, Microsoft sau Coca-Cola

Interbrand, una dintre cele mai imprtante firme de consultanta in ceea ce priveste brand-urile, din lume, a realizat topul sau anual al celor mai valoroase marci de pe piata mondiala. Sapte companii din primele zece se ocupa cu tehnologia.

Peste 30.000 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe in Bucuresti, Prahova si Sibiu

La nivel national sunt vacante 30. 318 locuri de munca, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova si Sibiu, in timp ce in Suceava si Giurgiu sunt cele mai putine locuri de munca libere, sub o suta de posturi vacante, potrivit Agentiei.

Acestea sunt cele doua zodii de care nimeni nu are nevoie in viata

Exista tipuri de oameni de care nimeni nu are nevoie in viata, deoarece ei nu reprezinta o prezenta agreabila. Iata care sunt cele doua zodii de care nimeni nu are nevoie in.

Cele mai bune bancuri misogine. De ce e rochia de mireasa alba

Printre cele mai simpatice bancuri ce circula la ora actuala in mediul online se numara si cele misogine. Va prezentam mai jos un top al celor mai bune bancuri misogine.

Veste mare pentru una dintre cele mai mari gimnaste din istoria Romaniei: A NASCUT

Veste mare pentru una dintre cele mai bune gimnaste din istoria Romaniei. Andreea Raducanu a devenit mama, potrivit Click. Sportiva a adus pe lume o fetita sanatoasa, luni, la un spital privat din.

Ilan Laufer s-a intalnit cu liderii a doua dintre cele mai mari grupuri de firme din Qatar

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, insotit de ambasadorul Romaniei in Statul Qatar, Cristian Tudor si de consilierul economic la Doha, s-a intalnit cu liderii a doua dintre cele mai mari grupuri de firme din Qatar: CEO-ul Power International Holding, Moutaz Al-Khayyat si presedintele Al-Faisal Holding, Shaikh Faisal bin Qasim Al-Thani, care detine si functia de presedinte al Consiliului Oamenilor de Afaceri Qatarezi.

Acestea sunt cele trei zodii perfecte. Vezi daca te afli printre ele

Acesti oameni sunt un model pentru cei din jur, care ii admira pentru simplul fapt ca nu pot fi ca ei. Vorbim despre oamenii perfecti, cei care au puterea de a schimba lumea in bine prin simpla.

Amantele perfecte ale horoscopului! Iata care sunt nativele care au toti barbatii la picioare

Stiu sa isi puna in valoare atuurile, care nu sunt deloc putine. Sunt seducatoare desavarsite, iar in dormitor stiu sa speculeze orice moment, orice reactie a partenerului, sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )