Libnet.ro
UNICEF

06:00

Sotul lui Clotilde Armand a fost exclus din USR. Nicusor Dan: Este o decizie trista

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sotul lui Clotilde Armand a fost exclus din USR. Nicusor Dan: Este o decizie trista

Sotul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a fost exclus din USR prin votul unanim al conducerii partidului, in urma acuzatiilor conform carora echipa de comunicare/campanie a USR ar fi asociat imaginea formatiunii cu activistii LGBT si. continuă pe Wall-Street Ro

Sergiu Moroianu, sotul lui Clotilde Armand, a fost exclus din USR. Nicusor Dan: Este o decizie trista

Sergiu Moroianu, sotul vicepresedintelui Uniunii Salvati Romania, Clotilde Armand, a fost exclus din USR prin votul unanim al Biroul National al partidului, dupa ce a acuzat echipa de comunicare si campanie a USR ca ar fi asociat imaginea formatiunii cu activistii LGBT si cu Soros, anunta presedintele formatiunii, Nicusor Dan, intr-o postare pe Facebook. E un moment trist. Prin decizia unanima a Biroului National de aseara, Sergiu Moroianu a fost exclus din USR. Biroul National a sanctionat atacul lipsit de etica la adresa USR, care a ranit miile de oameni care au muncit pentru acest proiect, a scris Nicusor Dan.

Sotul lui Clotilde Armand a fost exclus din USR. Nicusor Dan: Este o decizie trista

Sotul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a fost exclus din USR prin votul unanim al conducerii partidului, in urma acuzatiilor conform carora echipa de comunicare/campanie a USR ar fi asociat imaginea formatiunii cu activistii LGBT si cu Soros.

Sergiu Moroianu, sotul lui Clotilde Armand, ar putea fi exclus din USR, dupa ce a denuntat public grupuri de interese in partid, bani grei, abuzuri si legaturi cu Soros

Matematicianul Sergiu Moroianu, sotul lui Clotilde Armand, ar putea fi exclus din USR, dupa ce, joi, a lansat un atac dur la adresa lui Matei Paun, cel care a coordonat campania electorala a USR, afirmand.

Scandalul CONTINUA in USR! Sotul lui Clotilde Armand, EXCLUS din partid! Nicusor Dan: Este un moment trist

Sotul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a fost exclus din USR in urma unui vot unanim dat vineri noapte in Biroul National al partidului. Decizia a fost luata dupa ce Moroianu a criticat.

Scandalul CONTINUA in USR! Sotul lui Clotilde Armand, EXCLUS din partid! Nicusor Dan: Este un moment trist (VIDEO)

Sotul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a fost exclus din USR in urma unui vot unanim dat vineri noapte in Biroul National al partidului. Decizia a fost luata dupa ce Moroianu a criticat.

Sergiu Moroianu, sotul lui Clotilde Armand, exclus din USR

ACTUALIZARE 14:10 Nicusor Dan: E un moment trist. Nicusor Dan afirma ca excluderea lui Sergiu Moroianu, sotul lui Clotilde Armand, e un moment trist pentru USR. ------ Sergiu Moroianu, membru al comisiei de arbitraj in Uniunea Salvati Romania si sotul lui Clotilde Armand, vicepresedinte USR, a fost exclus din partid, in urma unei decizii luate, vineri seara, de Biroul National al partidului.

Scandalul din USR continua. Sotul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a fost exclus din partid, in urma criticilor lansate pe Facebook. Explicatia liderului Nicusor Dan: Atacul lipsit de etica a ranit oamenii care au muncit in acest proiect

Sotul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, ar fi fost exclus din partidul Uniunea Salvati Romania USR), in urma criticilor lansate pe pagina sa de Facebook la echipa de campanie.

Surse: Sotul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, exclus din USR, dupa criticile lansate la adresa formatiunii

Biroul Politic National al USR a decis, vineri seara, excluderea din partid a sotului lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, dupa ce el a criticat echipa de campanie a formatiunii, intr-un mesaj postat pe retele de socializare.

Scandal in partidul lui Nicusor Dan. Sotul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, acuza echipa de comunicare a USR de sabotaj: Au asociat imaginea partidului cu comunitatea LGBT si cu Soros. Reactia lui Nicusor Dan. Clotilde Armand: Acel lucru a fost posta

Matematicianul Sergiu Moroianu, sotul lui Clotilde Armand, acuza, intr-o postare pe Facebook, ca rezultatul obtinut slab de USR s-a datorat din echipei de comunicare coordonata de Matei Paun.

Clotilde Armand, despre excluderea sotului ei din USR: A fost o decizie gresita a lui, care a creat o decizie gresita

Vicepresedintele USR, Clotilde Armand, a declarat, sambata, la Cluj, ca excluderea sotului ei Sergiu Moroianu din USR este o decizie gresita, spunand ca totul a inceput de la o decizie gresita a lui, care a creat o decizie gresita a Biroului National.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )