Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sotul Vladutei Lupau, anunt oficial dupa scandalul in care a fost implicata artista. Nimeni nu se astepta

Playtech Playtech,
Sotul Vladutei Lupau, anunt oficial dupa scandalul in care a fost implicata artista. Nimeni nu se astepta

Dupa scandalul cu iz amoros intre Vladuta Lupau si saxofonistul Armin Nicoara, sotul artistei a fost lasat liber de contract de CFR Cluj, echipa la care a jucat in ultimii doi ani si jumatate. Sotul Vladutei Lupau, anunt oficial dupa scandalul in care a fost implicata artista Adi Rus, sotul Vladutei Lupau, a anuntat, asadar, . continuă pe Playtech

SOC in lumea FOTBALULUI: Sotul Vladutei Lupau paraseste CFR CLUJ. Decizia luata in urma scandalurilor din presa?

Adi Rus, sotul Vladutei Lupau tocmai ce a parasit CFR Cluj, echipa la care a jucat timp de doi ani. Contractul fotbalistului cu CFR Cluj s-a incheiat in urma scandalurilor aparute in presa, dintre interpreta.

PNL aplica legea tacerii in scandalul care il vizeaza pe ministrul Sanatatii

PNL aplica legea tacerii in scandalul care il vizeaza pe Ministrul Sanatatii. Colegii din Guvern, dar si de partid ai lui Victor Costache, altfel extrem de vocali, refuza sa scoata vreun cuvant atunci cand jurnalistii le cer explicatii despre colegul lor.

Ce a anuntat Gheorghe Marmureanu dupa cutremurul care a zguduit Romania. Ne va afecta pe toti

Seismul din noaptea de joi spre vineri, ce a inregistrat 5,2 grade pe scara Richter si s-a produs in zona Vrancea, a reusit sa ii bage pe romani in sperieti. Profesorul Gheorghe Marmureanu a facut mai multe declaratii neasteptate, dupa cutremurul ce a zguduit Romania in ultima zi a lunii ianuarie. Ce a anuntat Gheorghe .

Lacrimi pentru Vladuta Lupau! Dupa ce a fost inselat, sotul ei a decis SA iNCHEIE SOCOLTELILE CU VIATA de... (GALERIE FOTO)

Adrian Rus, sotul Vladutei Lupau a pus capat carierei de fotbalist. RUNELE ANUNTA SFARSITUL! MIHAI VOROPCHIEVICI, DEZVALUIRI APOCALIPTICE: AM INTRAT iN ERA VARSATORULUI Dupa o lunga perioada.

DETALII NOI ies la lumina! Ce meserie au, DE FAPT, parintii Vladutei Lupau? NU te-ai fi gandit la asa ceva

Vladuta Lupau a fost pe, in ultimul timp, pe buzele tuturor din cauza scandalului sentimental in care este implicata.

Mesajul Arhiepiscopiei Romano-Catolice de la Alba Iulia, dupa scandalul de la Ditrau

Mesajul Sfantului Parinte, Papa Francisc cu ocazia celei de-a53-a Zile mondiale a paciise adreseaza fiecarui crestin si fiecarui om de buna credinta: Drumul reconcilierii cere rabdare si incredere. Nu se obtine pacea daca nu se spera. ) Frica este adesea sursa de conflict. Deci este important de a merge dincolo de temerile noastre umane, recunoscandu-ne fii nevoiasi, in fata Celui care ne iubeste si ne asteapta, ca Tatal fiului risipitor cf. Lc15,11-24). Cultura intalnirii intre frati si surori strica relatiile cu cultura amenintarii. Face fiecare intalnire o posibilitate si un dar al iubirii generoase a lui Dumnezeu. Ne conduce sa depasim limitele orizonturilor noastre restranse, pentru a tinde mereu sa traim fraternitatea universala, ca fii ai unicului Tata ceresc.

E OFICIAL! Toti ROMANII care au PERMIS CATEGORIA B vor mai putea CONDUCE o NOUA CATEGORIE de vehicule! DECIZIA pe care o ASTEPTAU MULTI SOFERI

Vesti excelente pentru soferii romani care au permis categoria B! Vormai putea conduce inca o categorie de vehicule.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )