Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sova: Lucrarile la autostrazile Iasi-Targu Mures si Bacau-Brasov vor incepe, cel mai probabil, in 2015

Adevărul Adevărul,
Sova: Lucrarile la autostrazile Iasi-Targu Mures si Bacau-Brasov vor incepe, cel mai probabil, in 2015

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat, duminica, la Iasi, ca Moldova va fi legata atat cu Transilvania, prin autostrada Iasi-Targu Mures, cat si cu centrul tarii, prin autostrada Bacau-Brasov, ambele lucrari urmand sa inceapa, cel mai probabil, in anul 2015. continuă pe Adevărul

Dan Sova: Lucrarile la autostrazile Iasi-Targu Mures si Bacau-Brasov vor incepe, cel mai probabil, in 2015

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat, duminica, la Iasi, ca Moldova va fi legata atat cu Transilvania, prin autostrada Iasi-Targu Mures, cat si cu centrul tarii, prin autostrada Bacau-Brasov, ambele lucrari urmand sa inceapa, cel mai probabil, in anul 2015, relateaza Mediafax.

Sova: Lucrarile la autostrazile Iasi-Targu Mures si Bacau-Brasov vor incepe in 2015.

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat, duminica, la Iasi, ca Moldova va fi legata atat cu Transilvania, prin autostrada Iasi-Targu Mures, cat si cu centrul tarii, prin autostrada Bacau-Brasov, ambele lucrari urmand sa inceapa, cel mai probabil, in anul 2015, informeaza Mediafax. Pe tronsonul Targu Mures - Targu Neamt se va reface studiul de fezabilitate, iar pe tronsonul Ungheni-Iasi-judetul Neamt, in 2014 se reactualizeaza indicatorii si se fac .

Sova: Lucrarile la tronsonul Ungheni-Iasi-Targu Neamt vor incepe in 2015

Ministrul Dan Sova a anuntat, duminica, la Iasi, ca lucrarile la tronsonul Ungheni-Iasi-Targu Neamt, care face parte din autostrada ce va lega Moldova de Transilvania, ar putea incepe in 2015, potrivit surselor de presa.

Dan Sova promite autostrazi care vor lega Moldova de Transilvania si centrul tarii: Lucrarile incep in 2015

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat, duminica, la Iasi, ca Moldova va fi legata atat cu Transilvania, prin autostrada Iasi-Targu Mures, cat si cu centrul tarii, prin.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )