Libnet.ro
UNICEF

14:45

Space X a ales primul turist care va zbura in jurul Lunii

Antena3 Antena3,
Space X a ales primul turist care va zbura in jurul Lunii

Reprezentantii companiei americane SpaceX au ales deja primul turist spatial care va zbura in jurul Lunii si vor dezvalui in cursul zilei de luni numele lui si alte detalii despre acest proiect spatial,. continuă pe Antena3

Primul turist care va zbura in jurul Lunii

Producatorul de rachete spatiale SpaceX, Elon Musk, va anunta luni, in cadrul unui eveniment special, cine va fi primul turist care va afectua un zbor in jurul Lunii, relateaza News. ro.

SpaceX va anunta in cateva ore numele primului turist care va zbura in jurul Lunii

Reprezentantii companiei americane SpaceX au ales deja primul turist spatial care va zbura in jurul Lunii si vor dezvalui in cursul zilei de luni numele lui si alte detalii despre acest proiect spatial,.

SpaceX anunta primul sau client pentru o calatorie n jurul Lunii

Compania spatiala americana SpaceX a anuntat joi ca a semnat cu primul sau client, a carui identitate urmeaza sa fie dezvaluita in urmatoarele zile, pentru o calatorie in jurul Lunii la bordul viitoarei sale rachete de mari dimensiuni, BFR, relateaza AFP, citat de Agerpres.

SpaceX trimite primul turist in jurul Lunii

SpaceX a anuntat ca a semnat un contract cu primul sau client, a carui identitate inca nu a fost dezvaluita, pentru o calatorie in jurul Lunii. SpaceX a semnat cu primul sau client privat din lume pentru.

SpaceX a anuntat primele detalii despre misiunea turistica din jurul Lunii. Va fi folosita racheta BFR, cel mai puternic propulsor din istorie

Elon Musk a anuntat inca de acum un an ca intentioneaza sa efectueze un zbor in jurul Lunii cu pasageri la bord, iar lucrurile par ca merg din ce in ce mai repede in aceasta directie. Contul oficial de Twitter al companiei SpaceX a dezvaluit printr-o postare ca primul pasager de la bordul rachetei lui Musk urmeaza sa fie anuntat in zilele urmatoare.

Volkswagen Beetle iese din productie anul viitor, la 81 de ani de la primul exemplar care a iesit pe poarta fabricii

Volkswagen va opri productia modelului iconic Beetle anul viitor, la 81 de ani de la primul exemplar care a iesit pe poarta fabricii din Germania, incheind un capitol cu unul dintre cele mai renumite modele din industria auto, scrie The Guardian .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )