Libnet.ro
UNICEF

17:15

Spagarii anului: Dosarele DNA cu cele mai grase atentii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Spagarii anului: Dosarele DNA cu cele mai grase atentii

Sefa de la DNA, Laura Codruta Kovesi, spunea in noiembrie 2014 ca institutia pe care o conduce are peste 5. 800 de dosare in lucru. Printre acestea au fost si dosare sonore precum Microsoft, ICA sau Mafia Padurilor. Daca valoarea prejudiciilor pentru. continuă pe Wall-Street Ro

REVISTA PRESEI: Dosarele DNA cu cele mai grase atentii. Cine va fi tinta criticilor in raportul MCV

Hotnews arata cine va fi tinta criticilor in raportul MCV. Capital spune ca razboiul RCA se muta in tribunale. Evenimentul Zilei prezinta cuibusorul din Bucuresti al baronilor din PSD. Wall-Street anunta cele mai mari spagi din dosarele DNA. Adevarul scrie ca Oxford University Press interzice cuvantul porc pentru a nu jigni musulmanii si evreii. Gandul explica ce pot face cei cu credite in franci elvetieni. Ziare. com intreaba daca avem nevoie de legile Big Brother. Iar ProSport anunta o intelegere temporara intre Steaua si MApN pentru folosirea emblemei.

DEZVALUIRI din dosarul spionajului de la MAI: Trafic cu informatii secrete din dosarele DNA

Update 14. 40- Trafic cu informatii secrete din dosarele DNA. Secretara ministrului de Interne Gabriel Oprea, Ingrid Mocanu, se pare ca permitea accesul secretarului general adjunct la informatii la care el.

Cele mai proaste filme ale anului! Iata nominalizarile la Zmeura de Aur!

Dupa ce, la inceputul acestei saptamani, s-au decernat Globurile de Aur pentru performante uimitoare in industria cinematografica, acum urmeaza Zmeura de Aur, acordata celor mai proaste filme din ultimul an! Iata nominalizarile! .

Top 25 cele mai frumoase fotografii de nunta in anul 2014!

Va prezentam astazi 25 dintre cele mai frumoase fotografii de nunta realizate pe parcursul anului 2014, o selectie facuta de jurnalistii de la site-ul demilked. com.

Cele mai urmarite jurnale de stiri din Romania in 2014

Pro TV si Antena 1 ocupa primele pozitieii ale topului cu cele mai urmarite jurnale de stiri din Romania in 2014. Iata ce alte jurnale informative au fost preferate de romani anul trecut.

Cele mai infidele zodii la femei si barbati: tradatori in dragoste

Cele mai infidele zodii la femei si barbati. Din punct de vedere astrologic, exista nativi considerati de specialistii drept cele mai infidele zodii, atat in ceea ce priveste barbatii, cat si femeile.

Cele mai frumoase locuri din Bulgaria. Top destinatii turistice din tara vecina

Cele mai frumoase locuri din Bulgaria. Tara vecina este o destinatie de top pentru turistii romani care apreciaza serviciile de calitate si preturile relativ mici. Statiunile de la Marea Neagra, orasele istorice si statiunile de schi din Bulgaria sunt asaltate anual de zeci de mii de romani.

Topul artistilor cu cele mai scumpe bilete la concerte in 2014

Grupul american Fleetwood Mac ocupa primul loc in topul artistilor cu cele mai scumpe bilete la concertele pe care le-a sustinut in 2014, potrivit unui clasament realizat de revista Forbes.

Eurostat: Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din UE anul trecut, iar blocul comunitar si eurozona au fost pe scaderi de preturi

Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din Uniunea Europeana, inregistrand o rata anuala a inflatiei de 1% in decembrie 2014, in conditiile in care in ansamblu atat zona euro, cat si Uniunea Europeana au avut scaderi ale preturilor de consum, releva datele comunicate, vineri, de Biroul european de statistica Eurostat. Valorile inflatiei din Romania intra in concordanta cu evolutia exportului romanesc de produse agroalimentare in crestere, anuntat joi de Ministerul Agriculturii.

Cele mai frumoase locuri din Republica Moldova: de la Cetatea Soroca si Orheiul Vechi pana la 100 de movile

Cand vine vorba de turism intre Prut si Nistru, multi nu cred ca pot gasi locuri frumoase in Republica Moldova. Totusi, exista locuri care merita vizitate, de aceea am selectat patru dintre cele mai frumoase locuri din Republica Moldova.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )