Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ce spagi cerea Nicolae Dumitru in Dosarul Microsoft

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce spagi cerea Nicolae Dumitru in Dosarul Microsoft

Omul de afaceri Nicolae Dumitru a cerut si primit, prin firma sa, 7,65 milioane de dolari provenind de la Fujitsu Siemens Computers pentru a interveni la Serban Mihailescu si Dan Nica, in contractul licentelor Microsoft, potrivit DNA. continuă pe Wall-Street Ro

Proprietarul Niro, audiat la DNA in dosarul Microsoft

Omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro, este audiat la DNA in dosarul licentelor Microsoft, acesta fiind adus luni dimineata de politisti, cu mandat de aducere, au declarat surse judiciare citate de Mediafax .

Dumitru Nicolae - NIRO, spaga de 7,65 de milioane de dolari, in dosarul Microsoft

Omul de afaceri Dumitru Nicolae, cel care controleaza grupul de firme NIRO a fost retinut pentru trafic de influenta si spalare de bani.

Dorin Cocos si Nicolae Dumitru, audiati la DNA, in dosarul Microsoft

Oamenii de afaceri Dorin Cocos si Nicolae Dumitru au fost adusi, luni dimineata, la DNA pentru a fi audiati in dosarul licentelor Microsoft. Dorin Cocos a fost adus la audieri, in baza unui mandat, in jurul orei 08.

Dorin Cocos, audiat la DNA, in dosarul Microsoft

Omul de afaceri Dorin Cocos a fost adus la DNA pentru a fi audiat in dosarul licentelor Microsoft. Acesta a fost adus la audieri, in baza unui mandat, in jurul orei 08.

Spagi nesimtite in dosarul Microsoft. Gabriel Sandu, Pinalti, Nicolae Dumitru si Cocos, arestati preventiv

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) au decis, miercuri dimineata, arestarea preventiva a fostului ministru Gabriel Sandu, a primarului orasului Piatra Neamt, Gheorghe Pinalti Stefan, si a oamenilor de afaceri Dorin Cocos si Nicolae Dumitru, acuzati de fapte de coruptie in dosarul licentelor Microsoft.

Spagi nesimtite in dosarul Microsoft. Gabriel Sandu, Pinalti, Nicolae Dumitru Niro si Cocos au fost arestati preventiv

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) au decis, miercuri dimineata, arestarea preventiva a fostului ministru Gabriel Sandu, a primarului orasului Piatra Neamt, Gheorghe Pinalti Stefan, si a oamenilor de afaceri Dorin Cocos si Nicolae Dumitru, acuzati de fapte de coruptie in dosarul licentelor Microsoft.

UPDATE Dosarul Microsoft. DNA: Nicolae Dumitru a primit 7,65 milioane de dolari pentru a interveni la Serban Mihailescu si Dan Nica/ Dorin Cocos a pretins 17,5 milioane euro pentru el, pentru Gheorghe Stefan si pentru Sandu

Omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro, retinut de procurorii DNA pentru 24 de ore luni, a cerut si primit 7,65 milioane de dolari provenind de la Fujitsu Siemens Computers pentru a interveni la Serban Mihailescu si Dan Nica, in contractul licentelor Microsoft, arata DNA intr-un comunicat de presa. DNA arata de asemenea, intr-un nou comunicat de presa, ca Dorin Cocos a pretins in cadrul procedurii de achizitie a licentelor IT, pentru a asigura unui grup de firme atribuirea contractului, foloase necuvenite de 17,5 milioane euro pentru el, pentru Gheorghe Stefan si pentru Gabriel Sandu.

Omul de afaceri Dorin Cocos, audiat la DNA in dosarul Microsoft

ACTUALIZARE 11:00 Dumitru Nicolae Niro si Gheorghe Stefan Pinalti au fost adusi la audieri Omul de afaceri Nicolae Dumitru Niro, cunoscut ca patronul complexului comercial Dragonul Rosu, si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan Pinalti, ar fi fost adusi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi, de asemenea, audiati, in dosarul Microsoft, potrivit surselor de presa.

Cocos canta la DNA. Omul de afaceri este ACUZAT in Dosarul Microsoft. Pinalti ii tine companie

UPDATE: Gheorghe Stefan a fost adus la DNA. UPDATE: Dorin Cocos este acuzat in Dosarul Microsoft, iar omul de afaceri Nicolae Dumitru, zis Niro, este urmarit penal. Omul de afaceri Dorin Cocos a fost adus luni de.

Cocos canta la DNA. Omul de afaceri este ACUZAT in Dosarul Microsoft

UPDATE: Dorin Cocos este acuzat in Dosarul Microsoft, iar omul de afaceri Nicolae Dumitru, zis Niro, este urmarit penal. Omul de afaceri Dorin Cocos a fost adus luni de politisti la DNA, cu o masina, in baza.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )