Libnet.ro
UNICEF

10:00

Spaima taximetristilor se lanseaza: Uber intra oficial in Romania de astazi

Adevărul Adevărul,
Spaima taximetristilor se lanseaza: Uber intra oficial in Romania de astazi

Uber lanseaza astazi in Romania uberX, primul sau program de ridesharing la nivel local. Odata cu introducerea uberX, Bucurestiul intra in randul oraselor din regiune care ofera servicii inteligente de transport. Dupa succesul sau in multe alte orase europene, Uber este incantat sa inaugureze etapa pilot a platformei sale de ridesharing in Bucuresti, oferindu-le atat pasagerilor, cat si soferilor din oras un nou mod de a calatori. continuă pe Adevărul

Spaima taximetristilor: Uber a ajuns la Bucuresti. Cum functioneaza aplicatia si de ce este interzisa in anumite state

Uber in Romania. Serviciul de conectare al pasagerilor si soferilor, Uber, a lansat miercuri in Bucuresti UberX, platforma prin care oricine poate deveni taximetrist de ocazie. Autoritatile nu stiu cum sa raspunda.

Clasament oficial: Romania, din nou pe ultimul loc din UE la performanta domeniilor digitale

Un nou indice al economiei si societatii digitale, elaborat de Comisia Europeana si publicat astazi, 24 februarie, arata clasamentul tarilor UE pe 5 domenii majore din economia digitala. Romania, pe ultimul loc, are diferente mari fata de celelalte tari in special la competente digitale si integrarea tehnologiei digitale. Noul instrument prezentat astazi ofera instantanee, pentru fiecare tara, ale conectivitatii cat de utilizate, rapide si accesibile ca pret sunt conexiunile in banda larga), ale competentelor in materie de utilizare a internetului, ale desfasurarii de activitati online, de la citirea stirilor la cumpararea de produse, ale nivelului de dezvoltare a principalelor tehnologii digitale facturi electronice, servicii de tip cloud, comert electronic) si a serviciilor publice digitale, cum ar fi serviciile administrative online e-guvernare) si serviciile de e-sanatate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )