Libnet.ro
UNICEF

10:30

Spania: O ambarcatiune a luat foc in urma unei explozii. BILANTUL VICTIMELOR!

B1 B1,
Spania: O ambarcatiune a luat foc in urma unei explozii. BILANTUL VICTIMELOR!

Aproximativ 38 de persoane au fost ranite in estuarul Arousa de langa orasul Pontevedra din Spania dupa ce ambarcatiunea pe care se aflau a luat foc in urma unei explozii. Astfel, dupa ce toti cei 52 de. continuă pe B1

Atentat terorist in aeroport! Mai multi morti in urma unei explozii care il viza pe un important lider militar

O explozie puternica s-a produs, duminica, in apropierea aeroportului din Kabul, tocmai cand generalul si liderul militar Abdul Rashid Dostum parasea aeroportul. Atacul s-a produs la portile aeroportului, in.

Explozie puternica in Spania! Cel putin 38 de persoane au fost ranite

Cel putin 38 de persoane au fost ranite, dintre care doua se afla in stare foarte grava, dupa ce ambarcatiunea in care se aflau a luat foc in urma unei explozii in estuarul Arousa de langa orasul.

Incendiu in Valcea! Un autocar a luat foc pe DN7

Un autocar a luat foc pe DN7, in zona Dealul Negru, pentru stingerea incendiului deplasandu-se spre locul indicat mai multe echipaje de pompieri, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de.

Demi Lovato a ajuns de urgenta la spital in urma unei supradoze

Demi Lovato, celebra actrita si cantareata americana, a fost spitalizata marti in Los Angeles, in urma unei supradoze, conform site-ului TMZ. Artista in varsta de 25 de ani a fost gasita.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )