Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spania a declarat stare de urgenta din cauza COVID-19

Antena3 Antena3,
Spania a declarat stare de urgenta din cauza COVID-19

Spania a declarat stare de urgenta din cauza COVID-19, astazi, iar documentul semnat de consiliul de ministri prevede prelungirea starii de urgenta pentru mai multe luni. continuă pe Antena3

Spania instituie stare de urgenta, pentru a doua oara de la debutul pandemiei, in aceeasi zi in care si Italia a inasprit restrictiile Premierul spaniol vrea starea de urgenta pana in mai

Spania decreteaza stare de urgenta, pentru a doua oara de la debutul pandemiei, informeaza euronews. Premierul spaniol Pedro Sanchez a spus ca va cere aliatilor din Parlamentui sa sprijine prelungirea starii de urgenta pentru sase luni, pana in luna mai, relateaza Reuters. Potrivit lui Sanchez, calatoriile intre regiuni vor fi interzise conform regulilor impuse de starea de urgent, iar fiecare regiune va fi sub carantina nocturna. Nou record mondial de cazuri pentru a treia zi la rand OMS).

Spania instituie stare de urgenta, pentru a doua oara de la debutul pandemiei

Spania decreteaza stare de urgenta, pentru a doua oara de la debutul pandemiei, informeaza euronews. Decizia a fost luata de guvern, in cadrul unei sedinte extraordinare a consiliului de ministri care fusese anuntata sambata seara. intr-o sedinta programata duminica dimineata si care a durat doua ore, guvernul de la Madrid a decis sa anunte o stare de alerta pentru 15 zile, presa locala citata de euronews relatand ca executivul ar intentiona sa o prelungeasca pana in aprilie, conform Hotnews.

Spania intra in stare de urgenta sanitara. Circulatia, interzisa pe timpul noptii

Premierul spaniol Pedro Sanchez a anuntat duminica instituirea starii de urgenta sanitara pana la inceputul lunii mai, care va fi insotita de o interzicere a circulatiei pe timpul noptii in toata tara, cu exceptia insulelor Canare, cu scopul de a opri al doilea val de COVID-19, potrivit AFP.

CORONAVIRUS |Targul de Craciun de la Strasbourg, anulat din cauza Covid-19. O astfel de masura s-a mai luat doar in perioada razboiului

Cel mai popular targ de Craciun din Franta, din orasul Strasbourg, a fost anulat joi din cauza transmiterii accelerate a coronavirusului in zona. Autoritatile orasului au declarat ca situatia de sanatate se.

Nicusor Dan: Nu mi-am inceput mandatul din cauza PSD Bucuresti. Reteaua de termoficare e praf si pierdem timp pretios in pregatirea managementului de avarie (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General ales al Bucurestiului, a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca depunerea juramantului si inceperea mandatului sau intarzie foarte mult din cauza PSD Bucuresti, care a depus nu mai.

Matthew Sherwood (EIU): Romania sufera din cauza spatiului fiscal mic. Economia va reveni la nivelul precriza in 2022

Romania sufera din cauza spatiului fiscal mic avand in vedere deficitul bugetar din ultimii ani si capacitatea institutionala scazuta de a face fata crizei, a declarat Matthew Sherwood, senior Europe economist EIU. Potrivit acestuia, datele nu arata atat de sever pe cat se asteptau anterior.

Tragedie in fotbalul romanesc. A murit din cauza coronavirusului

E tragedie in fotbalul romanesc dupa ce selectionerul nationalei de fotbal tineret a murit. Acesta fusese depistat pozitiv cu noul coronavirus, in urma cu doar doua saptamani. Tragedie in fotbalul romanesc. Florin Bugar a murit din cauza coronavirusului Florin Bugar, antrenorul echipei nationale de fotbal feminin tineret si al echipei Piros Security, a incetat din .

Targul de Craciun de la Frankfurt, anulat din cauza numarului mare de infectari cu SARS-CoV-2

O veste trista pentru toti cei care iubesc sarbatorile de iarna. Targul de Craciun de la Frankfurt a fost anulat din cauza numarului mare de cazuri de infectare cu SARA-CoV-2. Pe fondul restrictiilor,.

EXCLUSIV Monica Gabor, executata silit din cauza lui Irinel Columbeanu! Cum a bagat-o afaceristul in necazuri

O firma de recuperare creante i-a dat in judecata pe cei doi fosti soti si le cere sa isi imparta bunurile comune, pentru a-l putea executa silit pe omul de afaceri. A ajuns la sapa de lemn S-a numarat printe bogatasii Romaniei si a aratat ani la rand ca traieste la cel mai inalt nivel: .

Pictorul Dan Virgiliu Dimulescu a decedat din cauza infectiei cu Covid-19. Artistul suferea si de diabet

Unul dintre cei mai cunoscuti pictori din Romania a decedat din cauza infectiei cu Covid-19. Dan Virgiliu Dimulescu, in varsta de 69 de ani, era internat la Spitalul Municipal Caracal, dupa ce a fost infectat cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )