Libnet.ro
UNICEF

09:00

Spania gazduieste Al Treilea Razboi Mondial: S-a decis stadionul pe care se va juca returul dintre Boca si River Plate

Adevărul Adevărul,
Spania gazduieste Al Treilea Razboi Mondial: S-a decis stadionul pe care se va juca returul dintre Boca si River Plate

Confederatia sud-americana de fotbal CONMEBOL) a luat o decizie neasteptata si una fireasca, pedepsind exemplar formatia River Plate. continuă pe Adevărul

Al treilea razboi mondial nu a inceput... inca!

Ca oameni de stiri, intelegem nerabdarea si precipitarea unora care ar avea chef sa incaseze beneficiile uriase ale transmisiei in direct a celui de al treilea razboi mondial! inchipuiti-va, numai, cit ar costa fractiunea de secunda de reclama pe timpul unei asemenea transmisii. !!! Waw!!.

FOTO Zeci de cruci imbracate in camasi populare, expuse in memoria eroilor din Primul Razboi Mondial

Muzeul Judetean din Buzau a vernisat expozitia Eroii nostri din Primul Razboi Mondial, in memoria ostasilor buzoieni cazuti pe campul de lupta. Mai putin obisnuita pentru publicul buzoian, expozitia este alcatuita din 85 de cruci imbracate in camasi populare traditionale, care reprezinta toate comunele din judetul Buzau.

Un nou documentar prezinta n premiera imagini color cu Regina Maria si primul razboi mondial. Arhivele nationale din 14 tari au sustinut proiectul, cele din Romnia au ramas alb-negru

Publicul larg din Romania va avea ocazia, pe 1 decembrie, sa vada in premiera imagini color din timpul primului razboi mondial, incluse intr-un film documentar despre Regina Maria, ce va fi difuzat de Pro TV. Ce nu va vedea acelasi public vor fi imagini colorate provenind din Arhivele Nationale care - spre deosebire de arhivele altor 14 tari, care nu au avut nicio problema - nu au fost de acord ca imaginile pe care le detin sa fie colorate in cadrul documentarului Maria - inima Romaniei, dupa cum spun realizatorii acestuia.

Sute de obiecte si zeci de uniforme din Primul Razboi Mondial, expuse la Muzeul de Istorie din Galati

Expozitia se va deschide miercuri, 28 noiembrie, la ora 17,00, la sectia Lapidarium langa Biserica Greaca) a muzeului galatean. Alaturi de colectia impresionanta de uniforme, vor fi prezentate si numerose alte obiecte legate de perioada Primului Razboi Mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )