Libnet.ro
UNICEF

01:06

Spania: O mare parte din populatie va fi vaccinata impotriva Covid in prima jumatate a anului viitor

Hotnews Hotnews,
 Spania: O mare parte din populatie va fi vaccinata impotriva Covid in prima jumatate a anului viitor

O parte substantiala din populatia Spaniei va fi vaccinata in prima parte a anului viitor, a anuntat vineri premierul Pedro Sanchez, intr-o conferinta de presa. continuă pe Hotnews

Spania: Populatia, vaccinata contra COVID-19 pana in vara anului viitor

O mare parte din populatia Spaniei, una dintre cele mai afectate tari din lume de pandemie, va fi vaccinata impotriva noului coronavirus pana la sfarsitul primului semestru al anului viitor. Anuntul a.

Pregatiri heirupiste pentru campania de vaccinare impotriva COVID-19: DSP-urile au adunat de pe o zi pe alta liste cu personalul medical care este de acord sa fie vaccinat si au uitat complet sa intrebe o parte dintre medici sau chiar judete intregi

Directiile de Sanatate Publica au inceput sa adune liste cu personalul medical care este de acord sa fie vaccinat impotriva COVID-19, atunci cand vaccinul va fi disponibil in Romania. Numai ca actiunea a debutat cu stangul si intr-un mod heirupist, acuzatie lansata chiar de medicii specialisti din cabinetele ambulatorii. Multe DSP-uri au cerut aceste date de pe o zi pe alta 16 noiembrie dupa-amiaza, cu termen de trimitere 17 noiembrie, ora 12:00), au uitat de o mare parte dintre medici, iar in judete intregi, medicii nici macar nu au fost intrebati. Marea intrebare este daca vor fi luati in calcul pentru vaccinare toti medicii care isi doresc sa fie imunizati, sau doar cei pe care DSP a apucat sa ii intrebe in mod heirupist. Mai exact, daca datele incomplete colectate acum de DSP-uri sunt cele in baza carora se vor face comenzi de vaccinuri pentru imunizarea personalului medical.

Klaus Iohannis, despre vaccinarea impotriva COVID-19: Se va face etapizat si va incepe cu anumite grupe de populatie, stabilite pe criterii epidemiologice si medicale (VIDEO)

In cursul zilei de marti, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca strategia de vaccinare impotriva COVID-19 va fi facuta publica saptamana urmatoare. Totodata, el a anuntat ca vaccinarea se va face.

Coronavirus: Vaccinul va fi gratuit in Belgia Tara vizeaza vaccinarea a cel putin 70% din populatie

Guvernul belgian si-a anuntat luni intentia de a trata cel putin 70% din populatia tarii - sau 8 milioane de persoane - cu viitoarele vaccinuri impotriva Covid-19 si sa garanteze gratuitatea lor pentru fiecare cetatean, relateaza AFP.

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID: Trebuie sa avem 80% din populatie imunizata

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID la nivel national, medicul Valeriu Gheorghita, de la Spitalul Militar Central, a declarat, la Europa FM, ca 80% din populatie ar trebui imunizata. Daca.

Medic celebru dezvaluie solutia salvatoare impotriva COVID-19: Este cea mai eficienta si mai scurta cale prin care putem sa revenim la normalitate

Medicul Valeriu Gheorghita de la Spitalul Militar Central a fost desemnat de curand coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19. Acesta considera ca vaccinul asteptat de toata lumea reprezinta cea mai sigura si rapida solutie catre o viata normala. Vaccinarea reduce consumul de antibiotice Medicul Valeriu Gheorghita sustine ca, atat vaccinarea antigripala, cat si cea anti-COVID-19 .

Rusia reia vaccinarea impotriva COVID-19 pe mii de voluntari, dupa o pauza a studiului clinic

Dupa o pauza a studiilor clinice, Rusia a reluat vaccinarea voluntarilor impotriva COVID-19, folosind productia proprie de vaccinuri, Sputnik V. in paralel, Moscova doreste accelerarea planurilor pentru vaccinarea.

Guvernul a aprobat infiintarea Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva Covid-19

Romania va avea un Comitet nationalde coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva Covid-19. Gruvernul a aprobat infiintarea acestuia in ultima sedinta, la propunerea Ministerului.

CITIGROUP SI OANDA ANTICIPEAZA Presiuni pe dolar in 2021, ca urmare a descoperirii vaccinurilor impotriva Covid-19

Citigroup se asteapta ca dolarul american sa piarda pana la 20% anul viitor, daca vaccinurile devin disponibile pe scara larga, iar investitorii nu vor mai cauta plasamente refugiu Moneda SUA, dolarul, va scadea cu pana la 20% in 2021, in cazul in care vaccinurile impotriva Covid-19 vor aparea pe piata si vor fi distribuite pe scara larga, sustinand revenirea la o viata normala, care va relansa cresterea economica si comertul global, potrivit bancii americane Citigroup Inc.

Agentia Europeana a Medicamentului incepe evaluarea vaccinului de tip mRNA impotriva COVID-19 produs de Moderna

Comitetul Medicamentelor pentru Uz Uman CHMP) al Agentiei Europene a Medicamentului a inceput evaluarea mRNA-1273, vaccinul Moderna impotriva COVID-19, dupa ce a fost confirmata eligibilitatea mRNA-1273 in data de 14 octombrie, 2020, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )