Libnet.ro
UNICEF

14:00

Spaniolii sunt cei mai sexy pe podiumurile de moda! Iata care sunt vedetele prezentarilor!

ADPM ADPM,
Spaniolii sunt cei mai sexy pe podiumurile de moda! Iata care sunt vedetele prezentarilor!

Din ce in ce mai multe modele masculine de origine spaniola invadeaza podiumurile de moda internationale. Iata care sunt considerati cei mai sexy in prezent. continuă pe ADPM

Cei mai sexy barbati din lume, conform englezoaicelor

Cei mai sexy barbati din lume au fost anuntati de revista Glamour, dupa un studiu realizat in randul a peste 2000 de femei din Marea Britanie. Iata cine sunt cei mai cei masculi cunoscuti.

Cei mai doriti antrenori pentru nationala de fotbal sunt Lucescu, Hagi si Iordanescu - sondaj INSCOP

Romanii considera ca cei mai potriviti antrenori pentru nationala de fotbal la turneul final din 2016 ar fi Mircea Lucescu, Anghel Iordanescu si Gheorghe Hagi, arata Barometrul de opinie realizat de INSCOP la comanda Adevarul.

Marica, presedintele Sed Lex: il dau in judecata pe seful ANAF pentru calomnie, el e unul din cei mai bogati bugetari

Presedintele Aliantei sindicale Sed Lex, Vasile Marica, transmite intr-un comunicat ca il da in judecata pe Gelu Stefan Diaconu, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), care l-a facut mafiot si spagar, spunand ca acesta din urma a ajuns unul dintre cei mai bogati bugetari controland o firma duty-free.

FOTO: Padurea de groaza din Polonia. Cum arata cei mai ciudati pini din Europa

O padure de pini din Polonia a ajuns faimoasa pentru cei 400 de copaci care sunt curbati la baza. Din cauza acestui fenomen straniu, mica padure pare desprinsa dintr-un film de groaza.

Judecatorii au interzis unuia dintre cei mai cunoscuti ginecologi vasluieni sa mai intre in Spitalul Judetean de Urgenta

Condamnata pentru abuz in serviciu in dosarul celor trei ginecologi acuzati de fapte de coruptie, medicul ginecolog Gabriela Rusu a primit o lovitura neasteptata din partea judecatorilor care, printre obligatiile impuse, i-au interzis sa mai intre in spitalul unde mai bine de doua decenii a condus Sectia Ginecologie.

VIDEO Care sunt cele mai comune afectiuni ale ficatului? Dr. Alexandru Popescu: Cresterea constanta a transaminazelor arata o afectiune cronica in ficat

Cand stim ca simptomele pe care le avem sunt direct legate de o afectiune la ficat? Dr. Alexandru Popescu, medic specialist gastroenterologie, a descris principalele simptome si a vorbit despre ficatul gras si despre indiciile pe care ni le ofera analizele de sange. Cel mai frecvent vin la consultatie pacienti diagnosticati in general ecografic cu steatoza hepatica incarcarea cu grasime a ficatului). Aceasta poate avea doua cauze: un dezechilibru metabolic sau un stadiu incipient al unei afectari hepatice mai grave, cum ar fi o hepatita cronica, a precizat Dr Alexandru Popescu.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )