Libnet.ro
UNICEF

08:45

Spatiile de birouri din Bucuresti se vor dubla, in urmatorii trei ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Spatiile de birouri din Bucuresti se vor dubla, in urmatorii trei ani

Spatiile de birouri, de clasa A, din zona de centru-vest a Capitalei Grozavesti - Politehnica - Vasile Milea - Orhideea - Academiei - Tudor Vladimirescu) se vor dubla, in urmatorii trei ani, arata un studiu Esop Consulting l Corfac International. continuă pe Ziarul Bursa

Japonezul Kohei Oishi va antrena loturile de judo ale Romaniei in urmatorii trei ani

Japonezul Kohei Oishi va antrena loturile de judo ale Romaniei, printr-un contract semnat cu FR Judo pe urmatorii trei ani. Forul national anunta ca obiectivul Romaniei la Jocurile Olimpice de la Tokyo este de castigare a cel putin o medalie de aur.

JLL: Stocul de spatii de birouri din Capitala a crescut la 2,5 mil. metri patrati. Globalworth, cea mai mare tranzactie la T3

In al treilea trimestru din acest an, dezvoltatorii imobiliari au livrat pe piata de spatii de birouri din Capitala, proiecte cu o suprafata totala de 71. 200 metri patrati, potrivit unui raport al companiei de consultanta imobiliara JLL. In acelasi.

Atentie la hoti! Afise cu figurile lui Dragnea si Vasilescu au impanzit autobuzele din Bucuresti (FOTO)

In autobuzele din Capitalaau aparut afise cu figurile lui Liviu Dragnea si Olgutei Vasilescu, insotite de mesajul Atentie la hoti! Atentie la buzunare!. O fotografie cu un astfel.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )