Libnet.ro
UNICEF

14:15

Specialist, despre atacul chimic din Siria: Daca vrei sa ucizi o multime de oameni si sa nu contaminezi zona pentru mult timp, sarinul e solutia

B1 B1,
Specialist, despre atacul chimic din Siria: Daca vrei sa ucizi o multime de oameni si sa nu contaminezi zona pentru mult timp, sarinul e solutia

Atacul chimic ce a ucis peste 86 de oameni intr-un orasel sirian a starnit revolta si indignare la nivel planetar. Lumea occidentala a dat vina pentru acest carnagiu pe armata fidela presedintelui. continuă pe B1

Reuniune de urgenta a Consiliului ONU, pentru a discuta despre atacul chimic din Siria

O reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU are loc, miercuri, ca urmare a unui presupus atac chimic care a dus la moartea a 100 de persoane, in localitatea sriana Khan Sheikhoun, situata in nord-vestul teritoriilor controlate de rebeli in provincia Idlib.

Consiliul de Securitate al ONU se reuneste de urgenta pentru a discuta despre atacul chimic din Siria

Consiliul de Securitate al Organizatiei Natiunilor Unite ONU) se reuneste miercuri de urgenta, dupa ce o suta de civili si-au pierdut viata intr-un presupus atac chimic lansat de fortele guvernamentale in localitatea Khan Sheikhoun, situata in nord-vestul teritoriilor controlate de rebeli in provincia Idlib, transmite BBC.

Tragica poveste a barbatului care si-a pierdut bebelusii gemeni, sotia si alti 16 membri de familie in atacul chimic din Siria (VIDEO)

Atacul chimic din Siria efectuat marti a provocat victime si o durere de neimaginat, intr-o tragedie catalogata de liderii lumii drept un masacru inacceptabil si odios, pentru care.

Surse CNN: Presedintele SUA, Donald Trump, analizeaza optiuni militare ca reactie la atacul chimic din Siria

Presedintele SUA, Donald Trump, analizeaza optiunile de reactie la atacul chimic din Siria, pe care il atribuie regimului Bashar al-Assad, printre masurile luate in considerare fiind cea a unor atacuri punctuale asupra unor obiective militare siriene.

Trump descrie atacul chimic din Siria drept un afront ingrozitor la adresa umanitatii

Presedintele american Donald Trump a descris miercuri atacul chimic din Siria drept oribil, de nedescris si un afront ingrozitor la adresa umanitatii, relateaza Reuters.

Kremlinul ii raspunde lui Trump: americanii nu au informatii obiective despre atacul chimic din Siria

Americanii nu au informatii obiective despre ultimul atac chimic din Siria, soldat cu cel putin 86 de morti si imputat de occidentali regimului de la Damasc, a declarat joi purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de AFP.

Kremlinul ii raspunde lui Trump: americanii nu au informatii obiective despre atacul chimic din Siria, acuzatiile aduse regimului Assad sunt nefondate

Americanii nu au informatii obiective despre ultimul atac chimic din Siria, soldat cu cel putin 86 de morti si imputat de occidentali regimului de la Damasc, a declarat joi purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de AFP.

Atacul chimic din Siria: Liderii occidentali indica regimul Assad drept principalul responsabil. Rusia, singura tara care ii ia apararea liderului sirian

Mai multi oficiali europeni acuza regimul Bashar al-Assad ca este responsabil pentru atacul chimic comis comis marti in nord-vestul teritoriilor controlate de rebeli in provincia Idlib din Siria si soldat cu moartea a 72 de civili, dintre care 20 de copii. Rusia este singura tara care ii ia apararea liderului sirian, relateaza agentiile de presa straine.

Atacul chimic din Siria: Liderii occidentali considera ca regimul Assad este principalul responsabil. Rusia il apara pe liderul sirian

Oficialii europeni critica aspru atacul din Siria si acuza regimul Bashar al-Assad ca ar fi responsabil pentru aceasta tragedie care a lovit nord-vestul teritoriilor controlate de rebeli in provincia Idlib.

Basescu despre atacul SUA din Siria: Acesta este semnalul ca SUA nu abandoneaza Orientul Mijlociu in mainile Rusiei

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat despre atacul Statelor Unite asupra unei baze din Siria ca transmite in primul rand un semnal. Statele Unite nu sunt dipsuse sa abandoneze Orientul Mijlociu.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )