Libnet.ro
UNICEF

12:30

SPECIALISTII ESET: E-mail-ul ramane cel mai des folosit mediu pentru distribuirea atacurilor ransomware

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SPECIALISTII ESET: E-mail-ul ramane cel mai des folosit mediu pentru distribuirea atacurilor ransomware

E-mail-ul ramane cel mai des folosit mediu pentru distribuirea atacurilor de tip ransomware, iar companiile si organizatiile au identificat aceasta amenintare drept cea mai mare problema de securitate a acestora, este concluzia expertilor Eset, intr-un material publicat pe blogul din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

A fost desemnat cel mai urat caine din lume

Vineri a fost premiat cel mai urat caine din lume in cadrul unui concurs desfasurat in California. in cadrul competitiei s-au intrecut in uratenie 19 patrupezi. Pe locul intai a iesit cainele Scamp afurisit) cunoscut si ca Scamp the tramp afuristiul vagabond), care a atras atentia juriului datorita coamei sale pe care nicio cantitate de balsam nu o poate imblazni, conform biografiei sale oficiale, noteaza CNN.

Imagini din Cehia, de la cel mai mare protest din ultimii 30 de ani

000 de cehi au iesit in strada, la Praga, sa ceara demisia premierului, in cel mai mare protest din ultimii 30 de ani. Manifestantii sunt nemultumiti ca Andrei Babis nu renunta la functie, dupa ce a.

Cel mai urat caine din lume o sa te faca sa-ti apreciezi mai mult animalul de casa

Unii caini sunt adorabili, altii sunt urati. Asta e viata. Acesta a fost declarat ca fiind cel mai urat caine din lume si-ti va schimba parerea despre animalul tau de.

CE Under 21: Cum arata calculele dupa ultimele meciuri din Grupa A - Romania va intalni Spania in semifinale, daca se califica de pe cel mai bun loc 2

Nationala Under 21 a Romaniei o va intalni pe Spania in semifinalele Campionatului European de tineret, daca se va califica in careul de asi de pe cel mai bun loc 2. Pentru a ajunge in penultimul act de pe primul loc, echipa lui Mirel Radoi nu trebuie sa piarda cu Franta si ar urma sa joace cu selectionata ce va triumfa in Grupa B.

Romania U21 si-a aflat adversara din semifinale, in situatia in care ne vom clasa pe cel mai bun loc 2

Romania U21 si-a aflat adversara din semifinalele Campionatului European, in situatia in care tricolorii se vor califica in penultimul act de pe cel mai bun loc 2. Spania a castigat Grupa A si ar urma sa.

Program prelungit la pasapoarte: cand e cel mai bine sa mergi sa-ti schimbi actele

Ministerul de Interne anunta ca va prelungi programul pe timpul verii la toate serviciile care elibereaza pasapoarte. E o perioada in care multi romani se intorc acasa in concediu, iar numarul de solicitari este extrem de mare. Ghiseele vor avea program prelungit tocmai pentru a putea face fata. Serviciile de eliberare a pasapoartelor vor avea .

BURSELE DIN LUME Bursele europene, la cel mai ridicat nivel din ultimele sase saptamani

Bursele din Europa au crescut ieri, atingand cel mai ridicat nivel din ultimele sase saptamani, dupa ce, miercuri, banca centrala americana Fed) a decis sa nu modifice dobanda de politica monetara.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 12 - 19 IUNIE Aurul sparge rezistenta-cheie si ajunge la maximul ultimilor cinci ani

Cotatia aurului a marcat un avans de 1,49%, in intervalul 12 - 19 iunie, intr-un raliu in care metalul galben a spart rezistenta-cheie situata la 1. 350 dolariuncie si reusind sa atinga ieri, 20 iunie, nivelul de 1. 385 de dolari uncie, cel mai ridicat pret al ultimilor cinci ani, dupa ce in perioada 5 - 12 iunie a stagnat in jurul pragului de rezistenta mentionat.

IN COMPARATIE CU ULTIMII CINCI ANI Avutia mondiala a inregistrat cel mai slab ritm de crestere in 2018

Avutia globala personala si-a incetinit semnificativ ritmul de crestere in 2018, inregistrand un avans de doar 1,6%, pana la 205,9 de trilioane de dolari, acesta fiind cel mai slab ritm de crestere din ultimii cinci ani si cu aproape 6% sub ritmul de 7,5% din 2017, potrivit unei analize publicate ieri de Boston Consulting Group BCG). Ritmul mediu anual de crestere inregistrat din 2013 si pana in 2017 este de 6,2%.

Faze tari: El e cel mai varstnic bucurestean; Cum au facut niste studenti combustibil doar din aer si lumina soarelui; Antonia, primul functionar public virtual din Romania, trece in etapa de holograma

O femeie si-a pierdut inelul cu diamant vechi de 100 de ani in gunoi. Ce a urmat. Cand iti pierzi inelul cu diamante, care mai. O blonda sexy a iesit imbracata asa sa faca jogging in parc! Toti barbatii s-au uitat dupa ea. Antrenoarea de fitness si modelul Michelle Lewin a fost.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )