Libnet.ro
UNICEF

21:15

Spectacol folcloric extraordinar, pe 24 ianuarie, la Palatul Culturii Teodor Costescu

Adevărul Adevărul,
Spectacol folcloric extraordinar, pe 24 ianuarie, la Palatul Culturii Teodor Costescu

Primaria municipiului Drobeta-Turnu Severin si Palatul Culturii Teodor Costescu organizeaza in seara de miercuri, 24 ianuarie a. c. , in sala mare a Palatului, la ora 19,00, un spectacol folcloric extraordinar dedicat Unirii Principatelor Romane. continuă pe Adevărul

Cum sarbatoreste Clujul ziua de 24 ianuarie

Ziua de 24 de ianuarie va fi sarbatorita la Cluj-napoca printr-un spectacol folcloric, iluminat arhitectural pe Catedrala Mitropolitana si un foc de artificii pe care administratia clujeana sustine ca va fi impresionant.

Programul complet al manifestarilor de la Iasi dedicate Unirii Principatelor Romane. Cine va fi prezent pe 24 ianuarie

Oficialii Primariei Iasi au anuntat luni, 22 ianuarie, programul acestei saptamani, cand se vor implini 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane, dar si 10 ani de la infratirea municipiilor Iasi si Chisinau. Edilul Mihai Chirica a anuntat ca nu a primit confirmari de la nivel central pentru 24 ianuarie: Din partea Guvernului Romaniei nu am avut pe cine contacta.

Centrele de Relatii cu Clientii CEZ, inchise in data de 24 ianuarie

Centrele de Relatii cu Clientii ale Grupului CEZ nu vor avea program de lucru cu publicul in ziua de 24 ianuarie 2018, reluandu-si activitatea in data de 25 ianuarie 2018.

Mica Unire, sarbatorita la Muzeul Municipal, pe 24 ianuarie. Spectacol de muzica si poezie, pus in scena de elevi

Manifestarile dedicate implinirii a 159 de ani de la Unirea principatelor Romane sub conducerea domnitorului Alexandru Ioan Cuza debuteaza la Calarasi cu un spectacol artistic, pus in scena de copiii de la mai multe scoli din oras.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )