Libnet.ro
UNICEF

23:15

SpeedCubing. Cine sunt cei trei baieti care au castigat Romanii au Talent!

ADPM ADPM,
SpeedCubing. Cine sunt cei trei baieti care au castigat Romanii au Talent!

SpeedCubing au castigat sezonul Romanii au talent de anul acesta. Cine sunt cei trei baieti si cum au ajuns cei trei tineri sa rezolve atat de repede cubul Rubik? Iata povestea lor. continuă pe ADPM

Finala Romanii au talent. Cine sunt cei trei tineri geniali care au castigat marele premiu: Nu asteptati sa va educe numai scoala, statul sau un profesor

Finala Romanii au talent. Grupul SppedCubing, format din Cristian Leana 20 de ani), Martin Fronescu 12 ani) si Flavian Glont 17 ani), a reusit sa cucereasca voturile telespectatorilor dupa ce au facut spectacol prin rezolvarea rapida a celebrului cub Rubik, tinerii fiind desemnati castigatorii celui de-al cincilea sezon al show-ului de la Pro TV.

Mama acuzata ca si-a ucis cei trei copii a fost retinuta

Mama din Uricari acuzata ca si-a ucis cei trei copii a fost retinuta, dupa 12 ore de audieri si va fi dusa in instanta cu mandat de arestare preventiva. Procurorul de caz a schimbat incadrarea juridica din.

Finala Romanii au talent: cine sunt cei 15 finalisti si ce momente au pregatit pentru a cuceri marele premiu

Finala Romanii au talent va fi difuzata in aceasta seara, 12 iunie, de la 20. 30, la Pro TV, cei 15 finalisti urcand pe scena pentru a impresiona telespectatorii cu reprezentatii de exceptie si pentru a castiga titlul de cel mai talentat roman si marele premiu in valoare de 120. 000 de euro.

Jocurile Europene Baku 2015: Cine sunt primii romani care au intrat in competitie

Luptatorul Virgil Munteanu cat. 59 kg), la greco-romane, a fost primul roman care a intrat in focurile competitiei, sambata dimineata, la editia inaugurala a Jocurilor Europene, de la Baku.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2212 seconds )