Libnet.ro
UNICEF

10:46

Spellground Festival, anulat de doliul national. Cel mai asteptat festival de la mare va fi reprogramat pentru 2017

Adevărul Adevărul,
Spellground Festival, anulat de doliul national. Cel mai asteptat festival de la mare va fi reprogramat pentru 2017

Organizatorii Festivalului Spellground au anuntat in seara de vineri, 5 august, ca manifestarea nu va mai avea loc. Decizia a fost luata dupa decretarea doliului national in ziua de 13 august, prilejuit de funeraliile la Curtea de Arges a reginei Ana. Data cade exact in mijlocul evenimentului programat in weekendul 12-14 august. continuă pe Adevărul

Doliul national din 13 august deruteaza mii de oameni care au platit bilete la Spellground, Summer Well si Rockstadt. Ce decizii anunta organizatorii

Doliul national instituit in ziua de sambata, 13 august, afecteaza manifestari de amploare programate inca de anul trecut, pentru a se desfasura in aceasta perioada. Trei festivaluri muzicale au loc in Romania, in weekendul 12-14 august, in trei mari puncte ale tarii: Constanta - Spellground, Bucuresti - Summerwell la Buftea) si Brasov - Rockstadt la Rasnov).

Cel mai bun punch de vara

Temperaturile au luat-o razna in ultimele zile, iar cel mai bun punch de vara ar fi varianta ideala de a le infrunta. Poti face ce combinatii vrei, dar cel mai bine ar fi sa urmezi reteta noastra pentru un gust desavarsit.

Cum arata cel mai subtire turn din lume, ce tocmai a fost inaugurat in Anglia

I360 este cel mai subtire turn din lume si a fost inaugurat pe coasta de sud a Regatului Unit, in orasul Brighton. Turistii pot vedea, in timpul vizitei, imagini uimitoare cu imprejurimile, datorita capsulei de sticla care se ridica de la baza turnului.

Cel mai mare motor de cautare de torrente a fost inchis

La doar doua saptamani dupa ce Kickass Torrents a fost inchis, iar administratorul sau din Polonia a fost arestat, cel mai mare motor de cautare de torrente din lume Torrentz. eu a fost inchis si el,.

94 de ani de la nasterea lui Marin Preda. Cel mai iubit dintre pamanteni a avut o viata la fel de fascinanta ca si opera

Marin Preda ar fi implinit 94 de ani pe 5 august 2016, daca timpul ar fi avut rabdare. Autorul celebrelor romane Morometii si Cel mai iubit dintre pamanteni a avut o viata la fel de fascinanta ca si opera lasata mostenire. in copilarie, s-a imbolnavit de malarie si a fost nevoit sa abandoneze scoala. A vrut sa se faca invatator, dar a fost respins la admitere din cauza miopiei. Primul loc de munca a lui Preda a fost corector la Timpul.

Miliardarul Bogdan Buzaianu, cel mai destept baiat din energie, in vizorul procurorilor prin Energy Holding

Dupa ce a pierdut titlul de cel mai destept baiat din energie, afaceristul Bogdan Buzaianu incepe sa aiba probleme si cu legea. Compania sa de suflet, Energy Holding, care i-a adus profituri de miliarde, este suspectata de evaziune fiscala spalare de bani si delapidare. Prejudiciul depaseste 5 milioane de euro.

Cel mai mare cutremur din 2016, inregistrat joi in judetul Buzau

Un seism cu magnitudinea 4,4 pe scara Richter s-a produs, joi, in judetul Buzau, la ora 13. Cutremurul produs la o adancime de 140,5 kilometri este cel mai mare din 2016.

Cel mai bun chec sarat cu ardei

Daca ai luat mai multi ardei din piata si ai incercat diverse retete de ardei umpluti, de exemplu, poti incerca sa prepari si cel mai bun chec sarat cu ardei. Un chec pe care il prepari intr-o ora jumatate si pentru care ai nevoie de putine ingrediente.

Statele Unite au devenit cel mai important furnizor de armament al UCRAINEI

Statele Unite au devenit cel mai important furnizor de produse militare al Ucrainei, a anuntat Ministerul Apararii de la Kiev.

Cel mai bun din istoria moderna a pietei imobiliare din Romania. Romanii au facut peste 456.000 de tranzactii imobiliare in primul semestru

Primul semestru al acestui an a fost cel mai bun din istoria moderna a pietei imobiliare din Romania, in special pe zona rezidentiala, unde au fost acordate 21. 000 de credite prin programul Prima Casa, cu 40% mai multe decat anul trecut, a declarat miercuri directorul diviziei New Homes din cadrul firmei de consultanta imobiliara Coldwell Banker, Gabriel Voicu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )