Libnet.ro
UNICEF

07:15

Spice Girls, din nou intr-un turneu mondial! Victoria Beckham refuza sa participe!

ADPM ADPM,
Spice Girls, din nou intr-un turneu mondial! Victoria Beckham refuza sa participe!

La doar cateva zile dupa ce s-a aflat ca trupa Spice Girls va canta la nunta Printului Harry, managerul Simon Fuller a confirmat faptul ca Spice Girls pregatesc si un turneu mondial. Se pare ca fetele vor reveni in formula de patru, asta pentru ca Victoria refuza sa participe. continuă pe ADPM

Spice Girls canta la nunta Printului Harry

Cea mai mare surpriza din ultima vreme a fost dezvaluita de Mel B. Artista a declarat ca trupa Spice Girls se va reuni in luna mai si va canta la nunta Printului Harry cu Meghan Markle.

Mariah Carey, din nou slaba dupa ce si-a operat stomacul

Mariah Carey a slabit si arata in prezent uimitor de bine dupa ce a suferit o operatie de micsorare a stomacului care a ajutat-o sa dea jos, in sfarsit, kilogramele acumulate de-a lungul anilor, de care parea sa nu mai scape.

Donald Trump, deranjat de interceptari, il critica din nou pe ministrul Justitiei

Presedintele american Donald Trump a lansat miercuri un nou atac impotriva lui Jeff Sessions, ministrul numit de el pentru a conduce Justitia, caracterizand drept rusinoasa alegerea procedurii pentru a ancheta eventuale abuzuri in termeni de interceptari, scrie AFP.

ANAF da inapoi si permite din nou ONG-urilor sa depune formularele pentru 2% din impozit colectate de la contribuabili

Revolutia fiscala mai da un pas inapoi. Autoritatile revin asupra procedurii de depunere a Formularului 230 privind directionarea a 2% din impozitul pe venit catre o entitate nonprofit. Ministerul Finantelor Publice si ANAF anunta ca formularul poate.

Samsung te convinge ca nu a copiat de la Apple, din nou

Introduse odata cu Galaxy S9, Samsung AR Emojis par inspirate din Animoji de pe iPhone X. Oficialii Samsung afirma ca este vorba de o coincidenta. Cu cateva luni inainte de lansarea noului Galaxy S9, pe internet au aparut multe speculatii legate de functiile de pe iPhone X care vor fi imprumutate de varful de gama [].

Se amana din nou Concordia - Voluntari? Galamaz: E mai rau ca ieri

George Galamaz, director sportiv la FC Voluntari, a declarat marti dimineata ca nu crede in posibilitatea disputarii partidei cu Concordia Chiajna, meci deja amanat marti seara din cauza conditiilor meteo vitrege.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )