Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spice Girls s-ar putea reuni in 2016, pentru a marca a 20-a aniversare a trupei

Adevărul Adevărul,
Spice Girls s-ar putea reuni in 2016, pentru a marca a 20-a aniversare a trupei

Mel B, membra a fostei trupe Spice Girls, spune ca ea si fostele sale colege vorbesc mult despre o posibila reunire a formatiei in 2016, cand se vor implini 20 de ani de la lansarea internationala a acesteia. continuă pe Adevărul

Trupa Spice Girls s-ar putea reuni in 2016, pentru a marca a 20-a aniversare a trupei

Trupa Spice Girls s-ar putea reuni in 2016, pentru a marca a 20-a aniversare a trupei, potrivit lui Mel B, fosta membra a trupei, care spune ca ea si fostele sale colege vorbesc mult pe marginea acestui.

Spice Girls s-ar putea reuni in 2016, pentru a marca a 20-a aniversare a trupei

Mel B, membra a fostei trupe Spice Girls, spune ca ea si fostele sale colege vorbesc mult despre o posibila reunire a formatiei in 2016, cand se vor implini 20 de ani de la lansarea internationala a acesteia. Cantareata in varsta de 39 de ani spune ca ea si fostele sale colege de formatie, Geri Halliwell, Emma Bunton, Mel C si Victoria Beckham, nu au exclus ideea de a face ceva deosebit pentru a sarbatori a 20-a aniversare a trupei.

Care este motivul pentru care Spice Girls s-ar putea reuni in 2016

Mel B, fosta membra a trupei Spice Girls, a declarat curand ca ea si fostele sale colege vorbesc mult despre o posibila reunire a formatiei in 2016, cand se vor implini 20 de ani de la lansarea internationala a formatiei.

Senat: Somerii vor putea fi angajati pentru lucrari in interesul comunitatii

Senatul a adoptat, ieri, o propunere legislativa de completare a Legii privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, prin care somerii vor putea fi angajati pentru lucrari si activitati de interes pentru comunitatile locale, angajatorii urmand sa pri and 172;measca subventii din bugetul asigurarilor pentru somaj.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )