Libnet.ro
UNICEF

19:30

Spitalele suport COVID din judetul Iasi sunt practic ocupate. Carmen Dorobat: Nu exista locuri la terapie intensiva Se organizeaza 10 paturi noi, speram ca populatia va tine seama de reguli (VIDEO)

B1 B1,
Spitalele suport COVID din judetul Iasi sunt practic ocupate. Carmen Dorobat: Nu exista locuri la terapie intensiva Se organizeaza 10 paturi noi, speram ca populatia va tine seama de reguli (VIDEO)

Situatia se agraveaza in judetul Iasi, unde nu mai sunt locuri in spitalele suport COVID-19. De mai bine de trei zile, aceste unitati medicale sunt practic pline, iar tot mai multi ieseni diagnosticati cu. continuă pe B1

Spitalele COVID din Bucuresti nu mai au locuri libere pentru pacienti!

Spitalele COVID din Bucuresti au ramas fara locuri libere pentru pacienti. Este o situatie in premiera, de la izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Alerta la Barlad. Sotia primarului si managera spitalului au fost testate pozitiv pentru COVID-19

Daniela Bors este cea care conduce spitalul suport covid din Barlad. Femeia a fost testata pozitiv la data de 2 octombrie, dupa ce cu o noapte inainte ar fi avut febra. Pe langa aceasta, la Barlad a mai.

Jaf la o banca din judetul Vrancea. Bancomatul a fost distrus si a fost luata o suma de bani

Politistii din Vrancea au instituit filtrepentru identificarea unor persoane care au distrus un bancomat din comuna Paunesti si au sustraso suma de bani. Conform IPJ Vrancea,politistii au.

Jaf la o banca din judetul Vrancea. Politistii au facut filtre pentru a prinde hotii

Politistii din Vrancea au instituit filtrepentru identificarea unor persoane care au distrus un bancomat din comuna Paunesti. UPDATE, 3 octombrie, ora 10. 01 - Reprezentantii Inspectoratului de Politi.

Un primar reales din judetul Brasov are propriul cantec de victorie

Un primar din Tara Fagarasului are propria melodie pe Youtube, dupa ce a castigat alegerile. Acesta a obtinut un procent zdrobitor in cursa pentru Primaria Comana, de 85%. Este vorba despre liberalul.

VIDEO Aproape 500 de copaci din Peninsula Floreasca sunt pusi la pamant pentru un proiect imobiliar Primaria Capitalei a dat aviz de defrisare pe 1 octombrie, pe finalul mandatului Gabrielei Firea

Aproape 500 de arbori din Peninsula Floreasca din Bucuresti, aflati pe un teren proprietate privata, sunt pusi la pamant. Defrisarile au inceput vineri, iar reprezentanti ai Primariei Capitalei au confirmat pentru HotNews. ro ca institutia a emis cu aviz de defrisare pentru 467 de arbori, pe 1 octombrie 2020. Adresa unde se fac defrisarile este strada Intrarea Navigatorilor nr. 15, iar acolo urmeaza sa se construiasca un cartier de blocuri de 2 etaje - One Peninsula, dupa cum se arata pe panoul de santier, autorizatia fiind emisa de Primaria Sectorului 1 pe 25 august 2020. Reprezentantii municipalitatii spun ca vor fi plantati in compensare circa 2. 000 de arbori.

Adrian Ursu comenteaza imaginile fraudei din Sectorul 1: Sunt absolut uluit de reactia oficiala

Realizatorul Antena 3 Adrian Ursu a comentat imaginile fraudei de la alegerile locale din Sectorul 1 si a spus ca este uluit de reactia de pana acum a autoritatilor.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )