Libnet.ro
UNICEF

14:15

Spitalul de Arsi: Interventiile la care au fost supuse cele doua paciente ranite la Chisinau au decurs bine

Adevărul Adevărul,
Spitalul de Arsi: Interventiile la care au fost supuse cele doua paciente ranite la Chisinau au decurs bine

Doua din cele trei femei ranite in explozia din Chisinau, care au fost aduse in Romania pentru a fi tratate, au fost supuse marti unor interventii chirurgicale. Acestea au decurs bine, potrivit doctorului Adrian Stanculea, seful sectiei ATI din Spitalul de Arsi. continuă pe Adevărul

Doua din pacientele transportate la Bucuresti au fost supuse unui transplant de piele. Starea lor este mai buna

Starea celor trei femei transportate la Spitalul de Chirurgie Plastica si Arsuri din Bucuresti s-a imbunatatit usor. Doua dintre ele au fost operate marti, 12 ianuarie, si au fost supuse unui transplant de piele, iar cea de-a treia ar putea fi operata maine.

O avocata si un fost director au renunt la locurile de munca pentru un blog culinar. Cum au reusit cele doua femei sa puna pe picioare o afacere profitabila

Aradencele Oana Igretiu si Diana Rajos Nicolin, ambele in varsta de 42 de ani, foste colege de clasa care au ramas prietene bune, fiind pasionate de gatit inca din copilarie au creat un blog cu retete de mancare. Retetele lor sunt foarte usor de urmat, fiind explicate pas cu pas, cu multe imagini intermediare, pe blogulSavori Urbane.

O avocata si un fost director au renuntat la locurile de munca pentru un blog culinar. Cum au reusit cele doua femei sa puna pe picioare o afacere profitabila

Aradencele Oana Igretiu si Diana Rajos Nicolin, ambele in varsta de 42 de ani, foste colege de clasa care au ramas prietene bune, fiind pasionate de gatit inca din copilarie, au creat un blog cu retete de mancare. Retetele lor sunt foarte usor de urmat, fiind explicate pas cu pas, cu multe imagini intermediare, pe blogulSavori Urbane.

Diferenta dintre raceala si gripa. Cum deosebim cele doua boli care fac ravagii in sezonul rece - explicatia medicilor

Gripa este confundata frecvent cu o raceala obsnuita, date fiind simptomele apropiate, motiv pentru care medicii atrag atentia asupra complicatiilor care pot aparea atunci cand boala nu este tratata corespunzator.

Unde a calatorit fostul mare gimnast Dan Grecu in cele doua saptamani de coma cauzate de o conserva stricata

Dan Grecu este primul campion mondial pe care l-a dat gimnastica romaneasca, el obtinand medalia de aur in 1974, in proba de inele.

VIDEO Cum au fost transportate cele trei femei cu arsuri grave la Bucuresti

Femeile aflate in stare grava dupa incendiul de la Chisinau au fost transportate la Bucuresti cu un avion C-27J Spartan al Fortelor Aeriene din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )