Libnet.ro
UNICEF

00:07

Spitalul de Boli Infectioase din Constanta va putea realiza zilnic 100 de testari COVID-19

Adevărul Adevărul,
Spitalul de Boli Infectioase din Constanta va putea realiza zilnic 100 de testari COVID-19

Spitalul de Boli Infectioase din Constanta a primit un aparat de testare din partea Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca. in total, unitatea medicala are trei astfel de aparate. continuă pe Adevărul

Un expert in boli infectioase din Coreea de Sud a explicat cum a controlat tara sa pandemia.Mi se pare bizar ca oamenii din Europa si SUA nu poarta masti

Unul dintre expertii cei mai apreciati din Coreea de Sud a oferit intr-un interviu detalii importante despre epidemia de coronavirus din tara sa si a explicat de ce Coreea de Sud a putut controla eficient epidemia. El mai spune ca alte tari, care nu au experienta unei epidemii pe teritoriul lor, nu sunt pregatite.

Coronavirus in Romania: 12 persoane care s-au intors din Italia si se aflau in carantina la Techirghiol au fost testate pozitiv

12 romani care au fost repatriati din Italia si carantinati la Sanatoriul Balnear din Techirghiol au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus. Oamenii au fost transportati la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta.

Noi masuri la Spitalul Slatina. Garda suplimentara la Boli Infectioase. Se suspenda internarile la Diabet

Spitalul Judetean de Urgenta Slatina a adoptat noi masuri, pregatindu-se pentru scenariul 4 de lupta impotriva coronavirusului.

Asistenta de la Serviciul de Ambulanta Galati, confirmata cu coronavirus si internata la Spitalul de Boli Infectioase

O asistenta de la Serviciul Judetean de Ambulanta Galati a fost confirmata cu coronavirus, ea fiind internata la Spitalul de Boli Infectioase Galati.

VIDEO Medic de la Infectioase despre COVID-19: Daca ne izolam, este posibil sa rupem acest lant epidemiologic

Medicii de la Spitalul de Infectioase din Constanta au transmis un mesaj populatiei in timpul pandemiei COVID-19.

Spitalul medical modular din Constanta va avea o capacitate de 55 de paturi. Patru vor fi de terapie intensiva

Sistemul Medical Modular de Interventie si Tratament SMMIT), care se instaleaza in aceste zile la Constanta, este cumparat de Directia medicala a Ministerului Apararii Nationale, prin S. Unifarm S. din Olanda si va functiona pe Stadionul Portul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )