Libnet.ro
UNICEF

06:45

Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara a crescut capacitatea de internare a pacientilor infectati cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara a crescut capacitatea de internare a pacientilor infectati cu COVID-19

Incepand de astazi, 28 octombrie, prin reorganizarea Sectiilor de Pneumologie 1 si 2 din unitatea sanitara, au fost trecute in zona rosie COVID 19 mai multe saloane, care numara in total 45 de paturi. continuă pe Adevărul

Donatie de aparate EKG pentru Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara

FundatiaComunitaraTimisoarasiHamilton Central Europe vininajutorulmedicilorsipacientilorde laSpitalulde BoliInfectioaseVictor Babes Timisoara.

Coronavirus: Mai multe persoane au incercat sa dea foc Institutului pentru boli infectioase din Germania

Mai multe persoane au atacat Institutul Robert Koch din Germania cu cocktailuri Molotov provocand daune minore cladirii, a spus duminica politia, relateaza Reuters.

Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes Timisoara a crescut capacitatea de internare a pacientilor cu COVID

Spitalul de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Victor Babes Timisoara a crescut capacitatea de internare a pacientilor infectati cu noul coronavirus, incepand de astazi, prin reorganizarea Sectiilor de Pneumologie 1 si 2, trecand in zona rosie COVID mai multe saloane, cu un total de 45 de paturi.

Patru aparate de tip EKG portabil au fost donate Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara

Patru aparate de tip EKG Electrocardiograf) portabil, donate de Fundatia Comunitara Timisoara si Hamilton Central Europe, au ajuns la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara. Ele vor intra in dotarea celor patru sectii mari ale unitatii sanitare, Pneumologie 1 si 2 si Boli Infectioase 1 si 2, transmite News. ro.

Unsprezece picturi murale vor fi realizate pe fatadele unor camine studentesti din Timisoara

Unsprezece picturi murale vor fi realizate pe cladirile caminelor studentesti din Timisoara, in cadrul programului Memoriile Cetatii, realizat de Timisoara Capitala Europeana a Culturii. Tema din acest an a programului este istoricul, specificul si spiritul Timisoarei, iar toate evenimentele vor fi derulate in jurul acestor trei concepte, transmite News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )