Libnet.ro
UNICEF

18:00

Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara si-ar putea restrictiona activitatea, incepand de luni. Purtator de cuvant: Nu putem acoperi cheltuielile

România Liberă România Liberă,
Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara si-ar putea restrictiona activitatea, incepand de luni. Purtator de cuvant: Nu putem acoperi cheltuielile

Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara si-ar putea restrictiona activitatea, incepand de luni, din cauza lipsei de fonduri, au declarat, joi, pentru Agerpres, reprezentantii unitatii medicale. continuă pe România Liberă

Timis: Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes isi va inchide portile din cauza lipsei banilor

Spitalul de Boli Infectioase, Victor Babes din Timisoara isi va inchide portile luni, pe 3 aprilie. Motivul pentru care spitalul se inchide ar fi deoarece reprezentantii institutiei nu.

Geniul si pasiunea unor studenti din Timisoara: Tinerii au creat un incarcator care poate alimenta 8 telefoane simultan

Un grup de studenti din Timisoara si-au pus geniul si priceperea la bataie pentru a crea un dispozitiv care are abilitatea de a incarca wireless pana la opt telefoane in acelasi timp. Desi.

Procurorii DNA fac verificari la Spitalul Alexandru Obregia din Capitala

Procurorii DNA fac verificari joi la Spitalul Alexandru Obregia din Capitala, informeaza Gazeta Sporturilor. Cei de la DNA sunt aici. Au venit in jurul orei 11:30. Pana acum au cerut deja.

Elena Udrea afla sentinta in dosarul Gala Bute: Cele cinci acuzatii din dosar i-ar putea aduce o condamnare de pana la 21 de ani de inchisoare (VIDEO)

UPDATE: Elena Udrea a declarat marti dimineata ca este realista in privinta posibilei sentinte si a subliniat din nou ca acesta este un dosar facut exclusiv pe declaratiile unor persoane care au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )