Libnet.ro
UNICEF

21:00

Spitalul Judetean din Timisoara incepe contra cost testarile PCR pentru depistarea virusului SARS CoV2

Adevărul Adevărul,
Spitalul Judetean din Timisoara incepe contra cost testarile PCR pentru depistarea virusului SARS CoV2

Conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta ,,Pius Brinzeu din Timisoara va incepe testarile contra cost incepand de luni, 03. continuă pe Adevărul

Raluca Turcan, la semnarea acordului pentru Spitalul Judetean din Sibiu: Ce am reusit aici e un exemplu de bune practici

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat joi ca Guvernul Romaniei va sprijini Sibiul pentru constrirea unui nou Spital Judetean. in acest sens, azi a fost semnat un acord de colaborare intre Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Sanatatii si Consiliul Judetean Sibiu.

VIDEO Ventilator ultramodern, donat Unitatatii de Primiri Urgente din Spitalul Judetean Buzau

Spitalul Judetean de Urgenta Buzau a primit o noua donatie importanta. Este vorba despre un ventilator tip Crius V6 non-invazivinvaziv stationar care a ajuns la Sectia de Primiri Urgente a spitalului.

Cazul gravidei decedate: Managerul Spitalului din Timisoara acuza medicii din Arad ca nu au intubat-o la timp

Cazul gravidei aradene decedate in drum spre Timisoara, in ambulanta, ridica suspiciuni cu privire la modul in care au actionat medicii aradeni. Managerul Spitalului din Timisoara ii acuza pe medicii aradeni ca ar fi putut salva viata pacientei daca o intubau la timp: Acest lucru este halucinant avand in vedere ca pacienta ar fi avut o saturatie de oxigen de 70%, mult sub limita obligativitatii intubarii, fiind deci un caz clasic de ATI. O simpla intubare facuta la timp ar fi ajutat la salvarea a doua vieti omenesti, dintre care a unui fat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )