Libnet.ro
UNICEF

07:15

Spitalul Universitar din Bucuresti a fost amendat cu 20.000 de lei

România Liberă România Liberă,
Spitalul Universitar din Bucuresti a fost amendat cu 20.000 de lei

Inspectorii din cadrul Directiei de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti au decis amendarea Spi. continuă pe România Liberă

Spitalul Universitar din Bucuresti, amendat cu 20.000 de lei dupa ce trupul unui pacient mort a fost abandonat pe scara de incendiu

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti a fost amendat cu 20. 000 de lei, dupa ce inspectorii sanitari din cadrul Directiei de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti au constatat neregulile in manipularea pacientilor decedati. Controlul a fost facut dupa ce in spatiul public au aparut imagini cu trupul neinsufletit al unui pacient abandonat cu orele pe scarile interioare.

Spitalul Universitar din Capitala, amendat cu 20.000 de lei pentru cadavrele abandonate pe holuri

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti a fost amendat cu suma de 20. 000 de lei pentru modul in care s-a ocupat de manipularea pacientilor decedati, a anuntat Ministerul Sanatatii, duminica, intr-un comuniat de presa. De asemenea, o asistenta medicala a fost amendata cu 1. 000 de lei.

Emanuel Ungureanu acuza ca abandonarea unor cadavre in spatii nesupravegheate si improprii este o regula, nu o exceptie la Spitalul Universitar Deputatul relateaza un alt caz

Deputatul Emanuel Ungureanu a scris, vineri, pe Facebook, la o zi dupa ce a publicat imagini cu trupul unui pacient abandonat cu orele pe scarile interioare la spitalul Universitar din Bucuresti, ca a primit intre timp si alte imagini de la rudele unor pacienti decedati in acelasi spital care demonstreaza ca abandonarea unor cadavre in spatii nesupravegheate si improprii este o REGULA, nu o exceptie. Acesta prezinta un alt caz, o femeie, despre care relateaza ca a fost plasata ca un sac de cartofi mai bine de doua ore, cu un leucoplast agatat de bust si unul lipit de cap, intr-o zona de acces. De asemenea, acesta critica Autoritatea Nationala pentru Controlul Managementului in Sanatate, precum si conducerea spitalului.

Spitalul Universitar, amendat cu 20.000 de lei dupa incidentul cu persoana decedata uitata pe un hol - Ce s-a intamplat cu asistenta responsabila

Inspectorii sanitari au amendat Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti SUUB) cu suma 20. 000 de lei si asistenta care a abandonat brancarda cu pacientul decedat, intr-un spatiu neadecvat, a fost amendata cu suma de 1. 000 de lei, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Sanatatii.

Spitalul Universitar, sanctionat dupa incidentul cu persoana decedata uitata pe un hol

Inspectorii sanitari au amendat Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti SUUB) cu suma 20. 000 de lei si asistenta care a abandonat brancarda cu pacientul decedat, intr-un spatiu neadecvat, a fost amendata cu suma de 1. 000 de lei, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Sanatatii.

Pacienti decedati, lasati pe scarile interioare de la Spitalul Universitar SUUB: Persoanele responsabile vor fi sanctionate

Emanuel Ungureanu, deputat USR, a publicat pe Facebook mai multe poze cu pacienti decedati care erau pusi pe targa, pe holurile Spitalului Universitar din Capitala. In replica, reprezentantii unitatii medicale sustin ca a fost demarata o ancheta.

Primar la limita legii! Cum a fost prins la iesirea din Bucuresti?

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a fost prins circuland cu viteza excesiva la iesirea din Bucuresti.

Primarul Bacaului, prins circuland cu viteza si fara RCA la iesirea din Bucuresti

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a fost prins in trafic, la iesirea din Bucuresti, circuland cu viteza execesiva si fara RCA valabil, relateaza Mediafax. Edilul a recunoscut ca a gresit si a platit amenda.

Razi cu lacrimi. Ce si-a putut pune un sofer de BMW din Bucuresti la numarul de inmatriculare FOTO

Soferii de BMW vor neaparat sa iasa in evidenta si de cele mai multe ori ajung sa se faca de ras in trafic. Este si cazul unui conducator auto care a fost surprins in trafic in Bucuresti avand numarul de inmatriculare montat cu susul in jos. Un sofer de BMW si-a montat numerele de inmatriculare .

Premierul R. Moldova, Ion Chicu: Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti daca vor

Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti, daca doresc, a afirmat luni, intr-un interviu la postul de radio Europa Libera, premierul Republicii Moldova, Ion Chicu. El a comentat astfel avertismentele unor experti in securitate de la Chisinau, potrivit carora constructia unui aeroport la Balti ar include o serie de riscuri pentru securitatea tarii, cum ar fi o invazie a omuletilor verzi militari rusi fara insemne - n. r. ), relateaza Deschide. md.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2689 seconds )