Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spitalul Universitar din Bucuresti limiteaza vizitele din cauza gripei

Hotnews Hotnews,
 Spitalul Universitar din Bucuresti limiteaza vizitele din cauza gripei

Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti a decis sa limiteze programul de vizita la doua ore pe zi pentru sectiile clinice si la o ora pe zi pentru sectiile cu risc crescut, precum Terapie Intensiva si Neonatologie, pentru a preveni aparitia infectiilor cu virus gripal in randul pacientilor. De asemenea, este permis accesul unui singur apartinator/ vizitator la un pacient, potrivit unui comunicat remis HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Carantina in spitalele de boli infectioase Matei Bals si Victor Babes din cauza gripei

Agresivitatea gripei din acest sezon i-a determinat pe medicii de la Spitalul de Boli Infectioase Matei Bals si pe cei de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti sa declare carantina in unitatile medicale, din cauza virusului. Pana in prezent, sapte persoane au murit de gripa.

Restrictii in mai multe spitale din Bucuresti din cauza virozelor. Ce trebuie sa stie vizitatorii?

Mai multe spitale din Capitala, intre care Spitalul Marie Curie, Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, au.

O alta persoana a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 11

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 11, dupa ce un barbat in varsta de 60 de ani din judetul Prahova a fost confirmat cu virusul gripal A, informeaza, joi, Institutul National de Sanatate Publica, relateaza Mediafax.

Netcity Telecom, obligata de ANCOM sa-si reduca tarifele si sa ofere acces nediscriminatoriu la reteaua subterana de fibra optica din Bucuresti: O interventie severa care va afecta investitiile, bugetul Primariei si confortul cetatenilor

NetCity Telecom va trebui sa-si reduca tarifele si sa ofere conditii nediscriminatorii de acces pentru operatori la reteaua subterana de fibra optica Netcity din Bucuresti in maxim 60 de zile, in caz contrar riscand plata unei amenzi de 30. 000 de lei pentru fiecare zi de intarziere, potrivit unei decizii a arbitrului telecom ANCOM). Compania sustine ca decizia este o interventie severa, neadaptata, de natura a afecta investitiile in infrastructura, bugetul local si confortul cetatenilor si spune ca va cauta solutiile necesare pentru restabilirea unui cadru de operare echitabil. Vezi in articol ce conditii si tarife va trebui sa ofere Netcity in maxim 60 de zile.

Spitalele, luate cu asalt din cauza gripei: Numarul infectiilor respiratorii este intr-o continua crestere

Spitalele sunt luate cu asalt din cauza virozelor respiratorii si a gripei, iar vestile nu sunt deloc bune. Specialistii se asteapta ca numarul de cazuri sa creasca si sa se atinga un varf de imbolnaviri in perioada urmatoare. Este posibila si instituirea carantinei in mai multe spitale, a apreciat si ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

Primaria Capitalei face noi precizari despre semafoarele din Bucuresti, care ar fi fost accesate ilegal

Update:,,Procurorii au ridicat mai multe laptopuri de la Compania Municipala a Managementului in dosarul privind semafoarele din Capitala care ar fi fost accesate ilegal, au precizat surse apropiate anchetei,.

Petre Roman si Teodor Brates i nvata pe studenti Etica la Universitatea din Bucuresti

Ce tara coerenta e Romania! Prin 1988, la o chermeza a unui medic impatimit de tablouri, l-am cunoscut pe Adrian Nastase. Era un tanar de viitor, cercetator la ADIRI Asociatia de drept international si relatii internationale), un soi de filiala a DIE. Facandu-se prezentarile, din scurta discutie pe care am avut-o atunci, am inteles ca tocmai isi sustinea doctoratul cu o teza despre Drepturile omului in Romania. Subiectul mi s-a parut, in context, de o extrema originalitate. Bine, dar cum o sa faceti?, l-am intrebat. La noi, in fiecare secunda, se incalca cate un drept al omului! Dar ce, mi-a raspuns specialistul in drepturile omului, credeti ca in America e altfel? Asa incat, la nici doi ani dupa aceea, cand istoria l-a propulsat pe Nastase in functia de ministru de externe, nu m-am mirat: venisera tot ei la putere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )