Libnet.ro
UNICEF

22:45

Spitalul Universitar va primi aparatura pentru blocul operator la 10 ani de la inceperea renovarii

Hotnews Hotnews,
 Spitalul Universitar va primi aparatura pentru blocul operator la 10 ani de la inceperea renovarii

Blocul operator central al Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti, format din 11 sali de operatie, va fi dotat cu aparatura, la 10 ani de cand au inceput lucrarile de renovare. Guvernul a aprobat, astazi, proiectul de finantare de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Sanatatii, acordat Spitalului Universitar. Valoarea estimata a proiectului este de peste 71 de milioane de lei. continuă pe Hotnews

Blocul operator al Spitalului Universitar, a carui renovare a inceput acum 10 ani, va fi dotat cu aparatura de ultima generatie

Blocul operator central al Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti, format din 11 sali de operatie, va fi dotat cu aparatura, la 10 ani de cand au inceput lucrarile de renovare. Guvernul a aprobat, astazi, proiectul de finantare de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Sanatatii, acordat Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. Valoarea estimata a proiectului este de peste 71 de milioane de lei.

Investitie de peste 71 milioane lei la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Guvernul a aprobat, astazi, o finantare de peste 71 de milioane de lei pentru Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, in cadrul proiectului urmand a fi dotate cele 11 sali de operatie care formeaza blocul operator central.

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti a primit 71 de milioane de lei pentru dotarea Blocului Operator Central

Guvernul a aprobat astazi proiectul de finantare de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Sanatatii, acordat Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti pentru dotarea blocului operator.

Investitii de peste 71 milioane lei la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Guvernul a aprobat astazi proiectul de finantare de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Sanatatii, acordat Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti pentru dotarea blocului operator central, potrivit unui comunicat al MS.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )