Libnet.ro
UNICEF

12:45

CM 2018: Lotul Spaniei pentru competitia din Rusia - Alvaro Morata si Sergi Roberto, n afara listei

Hotnews Hotnews,
 CM 2018: Lotul Spaniei pentru competitia din Rusia - Alvaro Morata si Sergi Roberto, n afara listei

Selectionerul Julen Lopetegui a anuntat numele celor 23 de jucatori pe care se va baza la Campionatul Mondial din Rusia 14 iunie - 15 iulie). Din lotul Spaniei, considerata una din favorite la cucerirea trofeului, lipsesc jucatori importanti precum Alvaro Morata, Sergi Roberto, Vitolo sau Marcos Alonso. continuă pe Hotnews

Lasat n afara lotului pentru CM din Rusia, Radja Nainggolan si-a anuntat retragerea din nationala Belgiei

Radja Nainggolan 30 de ani) a reusit un sezon bun la AS Roma, dar evolutiile sale nu l-au convins pe selectionerul Roberto Martinez, care a decis sa nu il includa in lotul Belgiei pentru Campionatul Mondial din aceasta vara 14 iunie - 15 iulie). in urma acestei decizii, mijlocasul si-a anuntat retragerea din prima reprezentativa a Belgiei.

Dosar penal pentru shaormeria din Iasi, care a intoxicat sute de clienti

Dosar penal pentru shaormeria din Iasi, cu Salmonella, in care sute persoane au suferit toxiinfectii alimentar. Astfel, in cursul saptamanii trecute, 134 de persoane au ajuns la spital cu toxiinfectii alimentare.

Lotul Romaniei pentru meciurile cu Austria si Portugalia din preliminariile CE

Selectionerul Ambros Martin a anuntat lotul pe care se va baza in urmatoarele doua meciuri din calificarile pentru Europeanul de handbal feminin din acest an.

Lotul Frantei pentru Campionatul Mondial de fotbal din vara acestui an

Didier Deschamps a anuntat, joi, lotul de 23 de jucatori cu care va aborda Campionatul Mondial de Fotbal din vara acestui an. Vazuta una din marile favorite la cucerirea trofeului, Franta si-a permis sa lase in afara grupului nume importante precum Dmitri Payet si Adrien Rabiot.

Vesti proaste pentru bucurestenii din vestul Capitalei! Ce se intampla cu circulatia tramvaiului 41

Linia tramvaiului 41 va fi deviata, cel mai probabil in aceasta vara, pentru constructia pasajului de la Ciurel, care va traversa Soseaua Virtutii. De asemenea, circulatia va fi oprita pentru doua weekenduri,.

Zi trista pentru romani: Din pacate este vorba de celebrul artist...

Artistul David Garrett a amanat concertele din Bucuresti, din cauza problemelor de sanatate. Acesta urma sa sustina doua concerte la Bucuresti, in zilele de 8 si 9 iunie, evenimente care aveau deja un grad.

Mesajul Vaticanului pentru calugaritele din intreaga lume

Vaticanul a sfatuit calugaritele din intreaga lume sa nu petreaca prea mult timp pe retelele de social media pentru a evitasa isi intrerupa stilul de viata cu zgomot, stiri si.

Concursul Enescu 2018: Un numar de 270 de tineri muzicieni din 39 de tari au trecut de preselectia juriului de specialitate si vor intra n Concurs

Juriul de specialitate al Concursului International George Enescu 2018 a selectat 270 de tineri muzicieni pentru a participa la cea de-a XVI-a editie a Concursului. Acestia au fost selectati dintr-un numar total de 400 de aplicanti, cel mai mare din istoria evenimentului, aflat in momentul celebrarii a 60 de ani de la prima editie.

EXATLON 2018: EMOTII mari pentru Vladimir Draghia! Vestea de ULTIM MOMENT primita de la IUBITA Faimosului (FOTO)

Emotii mari in familia lui Vladimir Draghia, ultimul Faimos ramas la Exatlon. Alice si Zora au trait la cote maxime eliminarea de aseara, cand in pericol de plecare au fost Vladimir Draghia si Catalin.

EXATLON 2018: EMOTII mari pentru Vladimir Draghia! A primit o VESTE neasteptata de la IUBITA LUI! (FOTO)

Emotii mari in familia lui Vladimir Draghia, ultimul Faimos ramas la Exatlon. Alice si Zora au trait la cote maxime eliminarea de aseara, cand in pericol de plecare au fost Vladimir Draghia si Catalin.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )