Libnet.ro
UNICEF

20:30

ACUZATII DURE la adresa lui Gigi Becali dupa ce FCSB a pierdut TITLUL: Un ANALFABET functional in fotbal

B1 B1,
ACUZATII DURE la adresa lui Gigi Becali dupa ce FCSB a pierdut TITLUL: Un ANALFABET functional in fotbal

Catalin Tepelin a lansat o serie de critici dure la adresa lui Gigi Becali, dupa ce FCSB a pierdut si in acest an titlul. De vina pentru acest esec ar fi analfabetismul functional al. continuă pe B1

GIGI BECALI a decis pe cine il va aduce in locul lui Alibec: E cleptoman, dar isi face crucea bine

Gigi Becali a anuntat la finalul acestui sezon castigat de CFR Cluj ca Nicolae Dica va ramane la echipa si in sezonul viitor si ca-si doreste sa-l transfere in aceasta vara si pe Anatole Abang de la As.

GIGI BECALI e foc si para dupa ce FCSB a pierdut titlul: Anunta schimbari RADICALE si dezvaluie pe cine aduce ANTRENOR: Niciodata nu am jucat atat de prost

CFR Cluj a castigat titlul de campioana a Romaniei pentru a patra oara in istoria sa, dupa ce a invins FC Viitorul, scor 1-0, in ultima etapa a play-off-ului Ligii I. CFR Cluj a castigat titlul cu doar un.

Acuzatii dure lansate de Donald Trump: CIA a vrut sa comita un asasinat politic infiltrandu-se in echipa sa de campanie

Presedintele american Donald Trump a lansat, luni, acuzatii extrem de grave la adresa CIA, in contextul anchetei derulate de procurorul special Robert Mueller privind ingerinta rusilor in alegerile prezidentiale.

Gigi Becali, din nou, de rasul Romaniei: A investit cei mai multi bani si iarasi a iesit pe locul 2. CFR, campioana!

FCSB, un club unde patronul distruge, sezon de sezon, autoritatea antrenorului si unde activeaza Mihai Stoica, manager specialist in a scoate aberatii pe banda, a pierdut titlul pentru al treilea sezon la rand.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )