Libnet.ro
UNICEF

18:45

Adrian Mutu, antrenor in Emiratele Arabe Unite

Antena3 Antena3,
Adrian Mutu, antrenor in Emiratele Arabe Unite

Fostul international roman Adrian Mutu este, de joi, noul antrenor al echipei secunde a clubului de fotbal Al Wahda FC, din Emiratele Arabe Unite, dupa cum a confirmat tehnicianul pe pagina sa de Facebook. Agentul. continuă pe Antena3

Adrian Mutu va antrena echipa secunda a clubului Al Wahda FC

Fostul international roman Adrian Mutu este, de joi, noul antrenor al echipei secunde a clubului de fotbal Al Wahda FC, din Emiratele Arabe Unite, dupa cum a confirmat tehnicianul pe pagina sa de Facebook.

Decizie SOC: Adrian Mutu a anuntat urmatorul club pe care il va antrena

Adrian Mutu, in varsta de 39 de ani, va antrena in Emiratele Arabe Unite in noul sezon, anuntul fiind facut de Mihai Stoichita, directorul tehnic al FRF. Am vorbit cu el, Mutu va antena o echipa din.

VIDEO Ambasadorul Emiratelor Arabe Unite in Romania: Se cauta profesori universitari, de liceu si de scoala generala

Ambasadorul Emiratelor Arabe Unite in Romania, Ahmed Abdulla Saeed Bin Saeed Almatrooshi, a declarat la Adevarul Live ca tara sa este interesata sa investeasca in tari europene, inclusiv in Romania, dar si de atragerea de forta de munca din Europa. La mare cautare sunt profesorii din tara noastra, indiferent daca este vorba despre cadre didactice din invatamantul gimnazial, liceal sau universitar.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )