Libnet.ro
UNICEF

12:15

Alexander Zverev cel Mare, nvingator la Turneul Campionilor la 21 de ani si 212 zile - Comparatie cu Big Four la aceeasi vrsta: Mai multe titluri ATP dect magicianul Roger Federer

Hotnews Hotnews,
 Alexander Zverev cel Mare, nvingator la Turneul Campionilor la 21 de ani si 212 zile - Comparatie cu Big Four la aceeasi vrsta: Mai multe titluri ATP dect magicianul Roger Federer

Alexander Zverev a castigat Turneul Campionilor la 21 de ani si 212 zile. A fost al 10-lea titlu al carierei pentru sportivul german acesta este insa trofeul cel mai important de pana acum pentru Sascha). Unde se situau jucatorii din Big Four la aceeasi varsta? Recordman al trofeelor de Grand Slam 20), Roger Federer avea doar 6 titluri trecute in CV, mai putine decat Nadal, Djokovic, Zverev si Murray. continuă pe Hotnews

Clasamentul ATP: Alexander Zverev, pe locul 4 dupa triumful de la Turneul Campionilor, Novak Djokovic, lider detasat/ Marius Copil a urcat pe 60

Alexander Zverev a fost performerul saptamanii in circuitul ATP. Jucatorul in varsta de 21 de ani a urcat o pozitie in clasament dupa ce a castigat Turneul Campionilor si a obtinut 1. 300 de puncte. Acesta a facut schimb de locuri cu Juan Martin Del Potro si a urcat pe pozitia a patra. Si Novak Djokovic a avut de castigat in urma competitiei de la Londra, acesta distantandu-se la 1. 565 de puncte in fata locului secund, Rafael Nadal. Marius Copil, cel mai bine clasat jucator roman, a urcat o pozitie si se afla pe locul 60 mondial.

Turneul Campionilor: Alexander Zverev, pentru prima oara rege la Londra/ Novak Djokovic, batut cu propria arma: serviciul

Alexander Zverev a reusit marea surpriza a sezonului si a castigat pentru prima oara in cariera Turneul Campionilor, dupa ce l-a invins, scor 6-4, 6-3, pe liderul mondial Novak Djokovic. Neamtul a reusit sa faca patru break-uri impotriva sarbului, care pana in finala nu pierduse niciodata pe propriul serviciu avea 36 de game-uri consecutive castigate). Zverev a devenit primul german campion la Londra dupa Boris Becker in 1995). Finala a durat doar o ora si 21 de minute. Se actualizeaza.

VIDEO Turneul Campionilor: Alexander Zverev, pentru prima oara rege la Londra/ Novak Djokovic, batut cu propria arma: serviciul

Alexander Zverev a reusit marea surpriza a sezonului si a castigat pentru prima oara in cariera Turneul Campionilor, dupa ce l-a invins, scor 6-4, 6-3, pe liderul mondial Novak Djokovic. Neamtul a reusit sa faca patru break-uri impotriva sarbului, care pana in finala nu pierduse niciodata pe propriul serviciu avea 36 de game-uri consecutive castigate). Zverev a devenit primul german campion la Londra dupa Boris Becker in 1995). Finala a durat doar o ora si 21 de minute.

SOC la Turneul Campionilor: La doar 21 de ani, Alexander Zverev l-a SPULBERAT pe Djokovic in finala, dupa ce trecuse si de Federer (FOTO, VIDEO)

Surpriza imensa in finala Turneului Campionilor! Germanul Alexander Zverev 5 ATP) l-a invins duminica pe marele favorit, sarbul Novak Djokovic1 ATP), in doua seturi, cu scorul de 6-4, 6-3, si a.

Alexander Zverev a castigat Turneul Campionilor de la Londra. Performanta vietii pentru tenismenul german VIDEO

Tanarul tenisman german Alexander Zverev l-a invins pe sarbul Novak Djokovic, numarul unu mondial, cu 6-4, 6-3, duminica, in finala Turneului Campionilor, Nitto ATP Finals, desfasurata la O2 Arena din.

Turneul Campionilor: Alexander Zverev, primul finalist dupa ce l-a nvins surprinzator pe Roger Federer

Alexander Zverev a produs una dintre surprizele Turneului Campionilor de la Londra, dupa ce l-a invins in semifinale pe Roger Federer, scor 7-5, 7-65). Meciul a durat o ora si 37 de minute. Se actualizeaza.

SOC la Turneul Campionilor! Roger Federer, ELIMINAT in semifinale, dupa un meci DRAMATIC cu Zverev. Neamtul, HUIDUIT de public (VIDEO)

Marele campion elvetian Roger Federer 3 ATP) a fost eliminat, sambata, de la Turneul Campionilor de la Londra, dupa ce a fost invins de germanul Alexander Zverev 5 ATP). Meciul a fost unul extrem de disputat,.

Roger Federer, catre copilul care a scapat mingea la partida cu Alexander Zverev: Sper ca a dormit n noaptea de dupa meci

Semifinala dintre Roger Federer si Alexander Zverev de la Turneul Campionilor a avut parte de un moment mai tensionat atunci cand unul dintre copiii de mingi a scapat o minge, punctul s-a repetat, iar germanul a avut castig de cauza. L-am intrebat, a spus ca a scapat-o. Din acel moment, totul a fost ok. Sper ca a dormit in noaptea de dupa meci, a punctat elvetianul.

VIDEO Copilul de mingi, asul si huiduielile publicului de la finalul meciului dintre Alexander Zverev si Roger Federer

Alexander Zverev a castiga partida disputata impotriva lui Roger Federer in semifinalele Turneului Campionilor, insa a fost huiduit de public la finalul partidei. Scena a avut loc dupa ce un copil de mingi a scapat o minge in tiebreak-ul setului secund, la scorul de 4-3 pentru Federer. Zverev i-a atras atentia arbitrului, acesta a decis rejucarea punctului, iar neamtul a reusit un as.

Presa germana: Alexander Zverev, noul rege al tenisului

Mass media germana saluta la unison victoria tanarului Alexander Zverev in fata lui numarului unu mondial Novak Djokovic, in finala Turneului Campionilor la tenis, disputata duminica seara la Londra.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )