Libnet.ro
UNICEF

21:47

Arbitrajul video, o scula insuficient folosita !?!

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Arbitrajul video, o scula insuficient folosita !?!

Arbitrajul video, folosit la cateva faze controversate din primele meciuri de la turneul final Franta - Australia, Danemarca - Peru. ), a starnit vii discutii. Unele decizii par cel putin ciudate, cu penalty-uri acordate la secunde bune dupa ce a avut loc infractiunea in careu sau cu jucatori care tot deseneaza in aer, cu mainile, televizoare in aer dupa fiecare faza care nu le cade lor bine. Este evident ca arbitrajul video poate corecta multe erori, dar in acelasi timp este evident ca folosirea lui in exces ar duce la prelungirea meciurilor. continuă pe Ziarul Bursa

Arbitrajul video, o scula insuficient folosita !?!

Arbitrajul video, folosit la cateva faze controversate din primele meciuri de la turneul final Franta - Australia, Danemarca - Peru. ), a starnit vii discutii. Unele decizii par cel putin ciudate, cu penalty-uri acordate la secunde bune dupa ce a avut loc infractiunea in careu sau cu jucatori care tot deseneaza in aer, cu mainile, televizoare in aer dupa fiecare faza care nu le cade lor bine. Este evident ca arbitrajul video poate corecta multe erori, dar in acelasi timp este evident ca folosirea lui in exces ar duce la prelungirea meciurilor.

Arbitrajul video folosit in premiera la Cupa Mondiala aduce penalty pentru Franta

Pentru prima data in istoria Cupei Mondiala arbitrajul video a decis o faza a unui meci.

Cum functioneaza arbitrajul video folosit la Cupa Mondiala

Cupa Mondiala din 2018 este primul mare turneu de fotbal la care este folosit arbitrajul video, asa ca ar fi bine sa stii cum functioneaza acest ochi magic. Sistemul de arbitraj video a mai fost folosit si in campionatul englez, de-a lungul celui mai recent sezon, dar asta nu-l face mai bine inteles de public.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )