Libnet.ro
UNICEF

19:45

ATP Anvers: Grigor Dimitrov, Alex De Minaur, Daniel Evans si Ugo Humbert s-au calificat in semifinale (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 ATP Anvers: Grigor Dimitrov, Alex De Minaur, Daniel Evans si Ugo Humbert s-au calificat in semifinale (Rezultatele zilei)

Grigor Dimitrov favorit 4, a beneficiat de abandonul adversarului), Alex De Minaur 8), Daniel Evans si Ugo Humbert s-au calificat, vineri, in semifinalele turneului ATP de la Anvers. Karen Khachanov cap de serie nr. 3) si Milos Raonic 5) au parasit competitia. continuă pe Hotnews

ATP Anvers: Pablo Carreno Busta a fost eliminat Dimitrov, Raonic si De Minaur au trecut in turul urmator (Rezultatele zilei)

Pablo Carreno Busta al doilea favorit) este cel mai important nume care a parasit, miercuri, turneul ATP de la Anvers. Ibericul a fost invins, in trei seturi, de francezul Ugo Humbert 38 ATP), scor 5-7, 6-3, 6-4. Mai departe s-au mai calificat Milos Raonic, Taylor Fritz ambii in turul secund), Alex De Minaur, Grigor Dimitrov si Daniel Evans in sferturi).

ATP Anvers: Albert Ramos-Vinolas, invins in doua seturi de locul 528 mondial Alex De Minaur, in turul doi (Rezultatele zilei)

Belgianul Zizou Bergs 528 ATP) a reusit surpriza zilei la turneul ATP de la Anvers, dupa ce l-a invins in primul tur pe ibericul Albert Ramos-Vinolas 45 ATP), scor 7-5, 7-5. Cel mai important nume care s-a calificat in turul secund al competitiei este Alex De Minaur al optulea favorit).

ATP Anvers: David Goffin, principalul favorit, a fost eliminat Karen Khachanov, in sferturi dupa o victorie in trei seturi (Rezultatele zilei)

Belgianul David Goffin, principalul favorit, a fost eliminat, joi, in turul secund al competitiei ATP de la Anvers. in sferturi s-au calificat Karen Khachanov cap de serie nr. 3) si Milos Raonic 5).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2692 seconds )