Libnet.ro
UNICEF

15:30

ATP Miami: Novak Djokovic, victorie in fata lui Bernard Tomic; Dominic Thiem si Kei Nishikori au fost eliminati (Rezultatele complete)

Hotnews Hotnews,
 ATP Miami: Novak Djokovic, victorie in fata lui Bernard Tomic; Dominic Thiem si Kei Nishikori au fost eliminati (Rezultatele complete)

Novak Djokovic s-a calificat in runda a treia a turneului ATP Masters 1. 000 de la Miami, dupa ce l-a invins pe australianul Bernard Tomic, scor 7-62), 6-2. Dominic Thiem 4 ATP, proaspat campion la Indian Wells) a parasit competitia dupa ce a fost invins de polonezul Hubert Hurkacz 54 ATP). Nici Kei Nishikori 6 ATP, cap de serie nr. 5) nu a reusit sa treaca mai departe, japonezul pierzand in fata sarbului Dusan Lajovic, clasat pe locul 44 mondial. continuă pe Hotnews

Novak Djokovic, despre participarea la turneul de la Miami: Pur si simplu ma pregatesc sa arat cea mai buna forma a mea

Tenismanul sarb Novak Djokovic, numarul unu mondial, este decis sa dea uitarii eliminarea surprinzatoare din turul 3 la Indian Wells, si si-a propus sa arate cea mai buna forma a sa la Miami, a declarat jucatorul, miercuri, cu doua zile inaintea intrarii in concurs la al doilea turneu Masters 1. 000 din acest an, informeaza AFP.

ATP Miami: Moldoveanul Radu Albot, duel cu Roger Federer in turul secund

Tenismanul moldovean Radu Albot, care are un debut excelent de sezon, va juca impotriva elvetianului Roger Federer in runda a doua a turneului ATP Masters 1. 000 de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 8. 455 dolari.

ATP Miami: Horia Tecau si Jean Julien Rojer au fost eliminati in primul tur

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) a fost eliminata, sambata, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Miami.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )