Libnet.ro
UNICEF

01:05

ATP Viena: Novak Djokovic si Dominic Thiem, in turul doi Wawrinka si Khachanov au fost eliminati (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 ATP Viena: Novak Djokovic si Dominic Thiem, in turul doi Wawrinka si Khachanov au fost eliminati (Rezultatele zilei)

Novak Djokovic favorit 1), Dominic Thiem 2) si Grigor Dimitrov au obtinut, marti, calificarea in turul secund al turneului ATP de la Viena. Stan Wawrinka si Karen Khachanov sunt cele mai importante nume care au parasit competitia. continuă pe Hotnews

ATP Viena: Novak Djokovic s-a calificat in sferturi si va termina sezonul pe primul loc mondial - Sarbul a egalat recordul lui Pete Sampras

Novak Djokovic s-a calificat in sferturile turneului ATP de la Viena a trecut de Borna Coric, scor 7-611), 6-3) si a egalat recordul americanului Pete Sampras, care a terminat sezonul ca numar unu mondial de sase ori. Mai departe au trecut si Stefanos Tsitsipas cap de serie nr. 3), Daniil Medvedev 4) si Jannik Sinner, in timp ce Felix Auger-Aliassime 21 ATP) a fost invins de Vasek Pospisil 81 ATP).

Novak Djokovic, la o victorie distanta de a egala un record fantastic detinut de Pete Sampras

Novak Djokovic se afla la o singura victorie de recordul detinut de americanul Pete Sampras, care a terminat sezonul ca numar unu mondial de sase ori in cariera.

ATP Nur-Sultan: Frances Tiafoe si Fernando Verdasco s-au calificat in turul doi (Rezultatele zilei)

Frances Tiafoe 64 ATP) si Fernando Verdasco 61 ATP) s-au calificat, luni, in turul secund al competitiei ATP de la Nur-Sultan Kazakhstan). in cel mai echilibrat duel al zilei, Jordan Thompson 60 ATP) l-a invins pe Cameron Norrie 70 ATP), dupa ce a salvat o minge de meci in tiebreak-ul setului secund.

Igor Dodon: Andrei Nastase merita sa ajunga in turul doi la prezidentiale

Igor Dodon considera ca exista sanse mari ca dansul sa castige alegerile prezidentiale din 1 noiembrie din primul tur. intrebat cu cine si-ar dori sa ajunga in turul doi, daca acesta va fi organizat, actualul presedintele a raspuns ca Andrei Nastase, candidatul Platformei DA, este cel care merita sa acceada in turul doi.

Renato Usatii: Igor Dodon a anulat toate atacurile la adresa Maiei Sandu pentru ca anume ea sa ajunga in turul doi

Candidatul Partidului Nostru in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, Renato Usatii, sustine ca Igor Dodon ar fi anulat toate atacurile la adresa Maiei Sandu de teama ca acestea ar putea duce la diminuarea reitingului liderei PAS si ar oferi posibilitatea ca Renato Usatii sa ajunga in turul doi impotriva actualului sef de stat, dar nu Maia Sandu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )