Libnet.ro
UNICEF

12:30

Australian Open: Gestul impresionant facut de Rafael Nadal dupa ce a lovit un copil de mingi in cap

B1 B1,
Australian Open: Gestul impresionant facut de Rafael Nadal dupa ce a lovit un copil de mingi in cap

Rafael Nadal a oferit faza zilei dupa ce a lovit involuntar cu un retur de forehand un copil de mingi, spre finalul meciului castigat impotriva argentinianului Federico Delbonis, in turul al doilea la Australian. continuă pe B1

Australian Open: Gestul impresionant facut de Rafael Nadal dupa ce a lovit un copil de mingi in cap

Rafael Nadal a oferit faza zilei dupa ce a lovit involuntar cu un retur de forehand un copil de mingi, spre finalul meciului castigat impotriva argentinianului Federico Delbonis, in turul al doilea la Australian.

Australian Open: Calificare muncita pentru Rafael Nadal - Cu cine se va duela ibericul in turul trei

Rafael Nadal a avut in Federico Delbonis un adversar incomod, cunoscut fiind faptul ca ibericul are unele dificultati cu jucatorii de mana stanga. Liderul mondial a castigat in trei seturi 6-3, 7-64), 6-1), dar a avut nevoie de doua ore si 30 de minute pentru a trece de un argentinian aflat intr-o zi buna.

Ce gest a facut Rafael Nadal la Australian Open, dupa ce a lovit o copila in mod accidental. A nimerit-o chiar in cap. Am fost foarte speriat

Tenismenul Rafael Nadal, locul 1 mondial, a lovit o copila, din greseala, in timpul unui meci.

VIDEO Cat de greu este sa fii copil de mingi - Cum a reactionat Rafael Nadal dupa ce a lovit o fetita

Faza zilei de joi de la Australian Open l-a avut protagonist pe Rafael Nadal, nu insa pentru vreo super executie asa cum v-ati fi asteptat. Ibericul a incercat sa returneze o minge cu forehand-ul, nu a prins terenul, dar a gasit capul unui copil de mingi.

Simona Halep incepe, marti, drumul spre al treilea trofeu de Mare Slem din cariera: Are o adversara infernala in primul tur de la Australian Open, care a facut deja doua victime de marca in 2020 (VIDEO)

Simona Halep, locul 3 in ierarhia mondiala WTA, isi incepe marti aventura de la Australian Open si o va infrunta in primul tur pe Jennifer Brady din SUA, 49 WTA. Meciul va avea loc dupa ora 10:00 si va fi tr.

VIDEO Sorana Cirstea a fost eliminata in turul secund al Australian Open; Cori Gauff s-a impus dupa doua ore si sase minute

Sorana Cirstea 74 WTA) a fost eliminata dramatic de americanca de 15 ani Cori Gauff 67 WTA), miercuri dimineata, in turul secund de la Australian Open. Romania a ramas cu o singura reprezentanta pe tabloul principal feminin de simplu, Simona Halep.

Moment neplacut la Australian Open: Ce a facut-o pe Amanda Anisimova sa planga la conferinta de presa

Amanda Anisimova 24 WTA) a fost eliminata de la Australian Open inca din primul tur, americanca cedand in trei seturi cu Zarina Diyas. La conferinta de presa de dupa infrangere, o intrebare a intristat-o pe Amanda pana la lacrimi.

Simona Halep ajunge in turul 3 la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat in turul 3 de la Australian Open, joi, dupa un meci de doua seturi contra britanicei Harriet Dart, sportiva venita din calificari.

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria cu Jennifer Brady

Calificata in turul 2 la Australian Open, Simona Halep a reactionat la cald dupa meciul cu Jennifer Brady oferind detalii si despre cazatura suferita in timpul primului set.

VIDEO Rafael Nadal, calificare en-fanfare in turul doi: A cedat doar cinci game-uri

Rafael Nadal a facut pasul spre turul doi de la Australian Open dupa un meci in care a pierdut doar cinci game-uri. Ibericul liderul ierarhiei ATP) a trecut, scor 6-2, 6-3, 6-0, de Hugo Dellien Bolivia, 73 ATP).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,323 seconds )