Libnet.ro
UNICEF

10:15

Australian Open: Irina Begu si Mihaela Buzarnescu s-au calificat n turul al doilea al probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Irina Begu si Mihaela Buzarnescu s-au calificat n turul al doilea al probei de dublu

Echipa formata din Irina Begu si Mihaela Buzarnescu s-a calificat, joi, in turul secund al probei de dublu de la Australian Open, dupa ce au invins perechea Lizette Cabrera/Jaimee Fourlis Australia), scor 7-5, 3-6, 6-4 Partida a durat trei ore si cinci minute. continuă pe Hotnews

Australian Open: Irina Begu, n turul al doilea - Andrea Petkovic a abandonat n setul secund din cauza deshidratarii

Irina Camelia Begu 70 WTA) este prima jucatoare din Romania care a obtinut calificarea in turul al doilea de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Begu a beneficiat de abandonul adversarei sale Andrea Petkovic 63 WTA), dupa ce aceasta castigase primul set cu 7-6 3) si era condusa in actul secund cu 4-3. Germanca nu a mai putut continua partida din cauza deshidratarii.

Australian Open: Irina Begu vs Petra Kvitova 1-6, 3-6 / Begu, eliminata n turul al doilea - Kvitova, o nuca mult prea tare

Parcursul Irinei Begu 76 WTA) la Australian Open s-a oprit in turul al doilea. Petra Kvitova 6 WTA), cap de serie numarul 8, nu i-a lasat prea multe sanse jucatoarei noastre, a controlat cu autoritate jocul si s-a impus in doua seturi, scor 6-1, 6-3. Se actualizeaza.

VIDEO Australian Open: Irina Begu vs Petra Kvitova 1-6, 3-6 / Begu, eliminata n turul al doilea - Kvitova, o nuca mult prea tare

Parcursul Irinei Begu 76 WTA) la Australian Open s-a oprit in turul al doilea. Petra Kvitova 6 WTA), cap de serie numarul 8, nu i-a lasat prea multe sanse jucatoarei noastre, a controlat cu autoritate jocul si s-a impus in doua seturi, scor 6-1, 6-3.

Australian Open: Irina Bara si Monica Niculescu, n turul doi al probei de dublu

Perechea Irina Bara/Monica Niculescu s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu feminin din cadrul turneului Australian Open, primul grand slam al anului.

Australian Open. Mihaela Buzarnescu, invinsa in primul tur de Venus Williams

Australian Open. Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu, desemnata cap de serie numarul 25, a fost invinsa de americanca Venus Williams cu 6-7 3), 7-6 3), 6-2, marti, la Melbourne, in prima.

COSMARUL pentru romance la Australian Open continua: Mihaela Buzarnescu, eliminata de Venus Williams dupa un meci maraton

Inca o jucatoare romana e out de la primul turneu de Grand Slam al sezonului, Australian Open. Mihaela Buzarnescu 26 WTA, 30 de ani) a fost invinsa in primul tur al de Venus Williams 38 de ani, 38 WTA),.

LIVE Irina Begu - Petra Kvitova in turul 2 la Australian Open (miercuri, 8:00)

Irina Begu este prima reprezentanta a Romaniei care va evolua in turul doi de la Australian Open in acest an.

LIVE Irina Begu - Petra Kvitova in turul 2 la Australian Open

Irina Begu este prima reprezentanta a Romaniei care va evolua in turul doi de la Australian Open in acest an.

Asa am trait Irina Begu - Petra Kvitova in turul 2 la Australian Open

Irina Begu a fost prima reprezentanta a Romaniei care a evoluat in turul doi de la Australian Open in acest an.

Mihaela Buzarnescu pierde dupa ce a servit pentru meci cu Venus Williams

Favorita numarul 25 la Australian Open, Mihaela Buzarnescu a fost eliminata de Venus Williams inca din primul tur, dupa ce a avut un set avantaj si 5-3 in setul al doilea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )