Libnet.ro
UNICEF

16:46

Australian Open. Simona Halep s-a calificat in turul trei, dupa o noua victorie muncita

Antena3 Antena3,
Australian Open. Simona Halep s-a calificat in turul trei, dupa o noua victorie muncita

Update:Numarul unu mondial in tenisul feminin, romanca Simona Halep, s-a calificat cu emotii in runda a treia a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa o victorie cu 6-3, 6-7 5), 6-4. continuă pe Antena3

Simona Halep ajunge in turul 3 la Australian Open dupa revenire de la 2-4 in decisiv

Meciul dintre Simona Halep si Sofia Kenin nu a dezamagit asteptarile fanilor tenisului si cele doua jucatoare au oferit un tenis de foarte buna calitate vreme de doua ore si 31 de minute.

Simona Halep prefateaza duelul cu Venus Williams

Calificata in turul 3 la Australian Open, Simona Halep se gandeste deja la confruntarea cu Venus Williams, jucatoare impotriva careia a mai jucat de cinci ori.

Halep, veste proasta de la Australian Open: Simona a facut un anunt ingrijorator la finalul meciului cu Kenin

Simona Halep s-a calificat in turul III de la Australian Open, dupa inca un maraton de trei seturi in care s-a luptat din rasputeri.

Australian Open (f): Simona Halep, Serena Williams, Karolina Pliskova si Elina Svitolina, n turul trei - Rezultatele zilei si ce dueluri vom avea n faza urmatoare

Simona Halep, Serena Williams Karolina Pliskova, Elina Svitolina, Naomi Osaka si Venus Williams si-au castigat disputele pe care le-au avut joi, in turul doi de la Australian Open. Alize Cornet, Carla Suarez, Bianca Andreescu si Eugenie Bouchard au parasit deja competitia de la Melbourne. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu si care este programul disputelor din turul trei.

REACTIE: Simona Halep nu stie cum a castigat in fata Sofiei Kenin

Dupa un meci de 2 ore si jumatate, Simona Halep a invins-o in trei seturi pe americanca Sofia Kenin si ajunge in turul 3 la Australian Open.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul doi la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep a fost numai un zambet dupa victoria obtinuta in fata estoniencei Kaia Kanepi in primul tur la Australian Open, cu revenire de la 0-1 la seturi.

VIDEO Australian Open: Simona Halep vs Sofia Kenin 6-3, 6-7(5), 6-4/ Thriller pe Rod Laver Arena - Victoria nervilor tari

Inainte de startul AO, Simona vorbea despre lipsa meciurilor, a tensiunii pe care o gasesti doar in meciurile cu miza. A primit cu varf si indesat in disputa cu promitatoarea Sofia Kenin, liderul mondial trecand de la extaz la agonie si invers. A condus cu 1-0 la seturi si 3-0, a pierdut controlul, iar apoi a fost nevoita sa stranga din dinti si sa revina de la 2-4 in decisiv. A fost genul de meci pe placul spectatorilor neutri, pe Rod Laver Arena ruland un adevarat thriller: 6-3, 6-75), 6-4 pentru Simona, dupa o batalie de doua ore si 31 de minute. Liderul mondial a supravietuit genului de partida care sa-ti redea increderea in propriile forte. in turul trei de la Australian Open, Halep va da peste Venus Williams.

VIDEO Australian Open: Simona Halep vs Kaia Kanepi 6-7(2), 6-4, 6-2/ S-a trezit la timp - Halep, n turul doi la Melbourne

Condusa cu 1-0 la seturi si cu break in al doilea, Simona nu a aratat precum un lider mondial, Halep repetand erorile din infrangerea de la US Open defensiva, fara sa-si asume riscuri, ezitanta). Din acest punct al partidei, Simona a facut un pas in fata, castigand teren cu fiecare schimb in fata puternicei Kaia Kanepi. Scoasa la tabla de jucatoarea din Estonia pentru a doua oara in decurs de cateva luni, Halep a trecut in cele din urma testul 6-73), 6-4, 6-2), calificarea in turul doi de la Australian Open readucand zambetul pe fata locului 1 WTA disputa a durat doua ore si 11 minute). Urmeaza duelul cu Sofia Kenin SUA - 37 WTA).

Australian Open (f): Kerber, Wozniacki si Stephens, calificate n turul trei; Bertens, Kontaveit si Tsurenko au parasit competitia (Rezultatele zilei)

Miercuri au avut loc primele dispute din turul al doilea de la Australian Open, competitia de la Melbourne ramanand fara alte patru jucatoare din randul capilor de serie de pe tabloul de simplu feminin. Kiki Bertens cap de serie 9), Anett Kontaveit 20), Lesia Tsurenko 24) si Donna Vekic 29) au fost eliminate de la primul Grand Slam al anului. in turul al treilea s-au calificat, printre altele, Angelique Kerber 2), Caroline Wozniacki 3), Sloane Stephens 5) sau Petra Kvitova 8). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de miercuri de pe tabloul feminin de simplu de la AO.

Simona Halep obtine prima victorie dupa cinci luni si continua la Australian Open

Intrata in competitia de la Australian Open fara prea multe pretentii dupa accidentarea suferita la spate in toamna lui 2018 si o perioada de pregatire extrem de scurta, Simona Halep a trecut de primul tur la Melbourne dupa un meci intens contra unei jucatoare de forta, Kaia Kanepi din Estonia.

ştiri din Sport

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3248 seconds )